ETIHAD’DAN ORTA DOĞU VE UZAK DOĞU DESTİNASYONLARINA REKABETÇİ NAVLUNLAR
20-21 Ocak ve de 26-27-28 Ocak tarihlerindeki Abu Dhabi – İstanbul – Abu Dhabi seferlerini A330 tipi geniş gövde yolcu uçakları ile icra edecek olan Etihad, Orta Doğu ve Uzak Doğu destinasyonları için acentelere rekabetçi navlunları sunuyor.
18.01.2018 Perşembe

Türkiye’deki kargo GSA’lığı Leisure Kargo tarafından yapılan Abu Dhabi merkezli havayolu Etihad’ın 20-21 Ocak ve de 26-27-28 Ocak tarihindeki büyük gövde A330 seferleri ile icra edilecek uçuşlarında birçok Orta Doğu ve Uzak Doğu destinasyonlarına rekabetçi navlunlar sunuluyor.

 

Amman (AMM), Bahreyn (BAH), Bombay (BOM), Jakarta (CGK) Tokyo (NRT), Colombo (CMB), Casablanca (CMN), Dammam (DMM), Al Maktoum (DWC) Dhaka (DAC), Hong Kong (HKG), Lahore (LHE), Seoul (ICN), Jeddah (JED), Muscat (MCT) ve Ho Chi Minh City (SGN) destinasyonlarına rekabetçi navlunlar sunacağını açıklayan Leisure Kargo’ya aşağıdaki iletişim kanallarını kullanarak ulaşabilirsiniz.

 

Etihad, devam eden günlerde kış sezonu boyunca haftanın 5,6 ve 7 günleri büyük gövde uçuşlarıyla servis vermeye devam edecektir.

 

Leisure Kargo Taşımacılık ve Ticaret AŞ.

TEL : +90 242 312 4144 / 45

zeki.guler@leisurecargo.com.tr

tulin.erdis@leisurecargo.com.tr

guvenc.talgar@leisurecargo.com.tr

ugur.nalli@leisurecargo.com.tr

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız