KARGOSİSTEM, NILE AIR GSA’LIĞINI DUYURDU
Türkiye’deki güçlü GSA’lardan olan DHL Air, flyNas ve Kenya Airways gibi havayollarının Türkiye kargo satış GSA’lığını yapan Kargosistem, Mısır bayraklı Nile Air GSA’lığını duyurdu.
14.12.2016 Çarşamba

Mısır Kahire’den Türkiye’de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına direkt sefer düzenleyen Nile Air, Türkiye’deki kargo satış GSA’sını Kargosistem olarak belirledi.

 

25 Kasım 2016 tarihinden itibaren çözüm ortakları olan HAE- HX ile birlikte Bütünsel Kargo Yönetimi programı çerçevesinde, Flynas Havayollarından sonra Nile Air’ in (Nile Havayolları) temsilciliğine başladığını duyuran Kargosistem, başta Kahire olmak üzere dokuz destinasyon için kargo kabul edebileceklerini bildirdi.

 

Nile Air 2016 yılı sonuna kadar A320 tipi yolcu uçakları ve uçak başı yaklaşık 4-5 ton kargo kapasitesi ile Cuma ve Pazar günleri saat 16:05’te İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanından Kahire Havalimanına (SAW-CAI) DIREKT hareket edecek ve Mısır’ın yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri, Irak, Kuveyt, Sudan, Suudi Arabistan ve Ürdün’ de toplam 9 destinasyona hizmet verecektir. 2017 yılından itibaren gün sayısı ve sefer sayıları artırılacaktır.

Anahtar Kelimeler
Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız