FIATA DİPLOMA EĞİTİMİ PROGRAMI MEZUNLARI SERTİKALARINI ALIYOR
FIATA Diploma Eğitimi katılımcıları, 17 Ağustos 2016 Çarşamba günü InterContinental Otel'de düzenlenecek Diploma Töreni'nde mezuniyetlerini kutlayacak.
13.08.2016 Cumartesi

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD ve İstanbul Teknik Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen FIATA Diploma Eğitimi, 19 Haziran'da tamamlandı. Eğitim programını başarıyla tamamlayan 25 katılımcı, hem FIATA tarafından 150 ülkede geçerliliği olan FIATA Diploması ve FIATA Hava Kargo Sertifikası'nı hem de İTÜ tarafından verilen Lojistik Uzmanlık Sertifikası'nı almaya hak kazandı.

 

Hizmet yelpazesini genişletmeyi amaçlayan lojistik işletmesi sahibi girişimcilerle, mesleki bilgisini dünya standartlarına çıkarmak isteyen yöneticiler ve yönetici adaylarından oluşan FIATA Diploma Eğitimi katılımcıları, 17 Ağustos 2016 Çarşamba günü InterContinental Otel'de düzenlenecek Diploma Töreni'nde mezuniyetlerini kutlayacak.

 

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri, FIATA Diploma Eğitimi programı eğitmenlerinin ve ilk dönem mezunlarının katılımıyla gerçekleştirilecek 'Diploma Töreni'nde siz değerli basın mensubu dostlarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Anahtar Kelimeler
Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız