DEPO VE DAĞITIM MERKEZLERİ YÖNETİMİ KİTABI SPONSORLUK DAVETİ
Türk lojistik ve taşımacılık sektörünün çatı kuruluşu olarak üyelerinden aldığı güçle büyüyen ve sahip olduğu bu güçle üyelerini gerek yurt içinde gerekse yurt dışında "Lojistiğin Konuşulduğu Her Platformda" temsil eden UTİKAD, yepyeni bir yayını daha sektörümüze kazandırmaya hazırlanmaktadır.
22.05.2018 Salı

Sektörün yapıtaşlarından biri olan "Depo ve Dağıtım Merkezleri" hızla değişen dünya düzeninde ve aynı zamanda hız, maliyet ve verimlilik ekseninde şekillenen lojistik akışlarda önemli bir yere sahiptir. Özellikle teknolojik alandaki gelişmelere paralel olarak tüm dünyayı etkisi altına alan ve etkili dalgaları lojistik sektörüne de uzanan Endüstri 4.0 ile birlikte depo ve dağıtım merkezlerinde de iş yapış şekilleri ciddi ölçüde değişim gösterecektir. Ülkemizde verimli ve yenilikçi merkezlerin kurulması ve yönetilmesine katkıda bulunmak üzere oluşturulan "Depo ve Dağıtım Merkezleri Yönetimi" kitabına sponsor arıyor.

 
Piri Reis Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümü Başkanı Prof. Dr. A. Zafer Acar ve Piri Reis Üniversitesi Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Emre Çakmak tarafından hazırlanan kitap, lojistik yönetiminin temel fonksiyonlarından depolamanın temel özelliklerini ve faaliyetlerini, genel depolara ilave olarak tedarik zinciri içerisindeki stratejik noktalardan birisi olan dağıtım merkezleri bağlamında açıklamaktadır. Bu çerçevede "Depo ve Dağıtım Merkezleri Yönetimi" kitabı depo ve dağıtım merkezlerinin yer seçim kriterlerini, depo ve dağıtım merkezlerinin tedarik zincirlerinin dağıtım fonksiyonuna katkılarını, depo ve dağıtım merkezlerinin iç tasarımı ve yerleşim düzeni ile depolama süreçleri dahilinde teslim alma, stoklama, malzeme elden geçirme faaliyetlerini, depolarda kullanılan bilgi teknolojilerini, elleçleme araçları ile raf sistemlerinin tipleri ve seçim kriterlerini kapsamaktadır.



Basılacak kitap ilgili tüm kamu kuruluşlarının yanı sıra sektörümüze insan kaynağı yetiştiren üniversitelerin kütüphanelerine takdim edilecektir.
 


Üniversitelerin lojistik ve taşımacılık bölümlerinde kaynak kitap olarak da değerlendirilecek "Depo ve Dağıtım Merkezleri Yönetimi’ne sponsor olacak üyelerin logoları Altın, Gümüş ve Bronz kategorilerinde kitabın başındaki özel sayfalarda yer alacaktır. Ayrıca kitap sponsorları firma unvanları ve logolarına, dernek duyuruları ile farklı mecralarda yer verilecek olup, sponsorluk kategorilerine göre kitap takdim edilecektir.

Sponsorluk Bedelleri:

Altın Sponsorluk      : 6.000 TL + KDV (40 adet kitap takdim edilecektir.)
Gümüş Sponsorluk  : 4.000 TL + KDV (20 adet kitap takdim edilecektir.)
Bronz Sponsorluk    : 2.000 TL + KDV (10 adet kitap takdim edilecektir.)


 

Anahtar Kelimeler
Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız