CARGO CUSTOMER CARE SYSTEM (3CS) PROJESİ KICK-OFF TÖRENİ
Müşteri bildirimlerinin portal ve telefon aracılığı ile alınarak talep/müşteri önceliğine göre sınıflandırılması, etkin bir şekilde takibinin yapılması ve talep çözüm sürecinde standardizasyonun sağlanması amacıyla geliştirilen “Cargo Customer Care System (3CS)’’ projesinin kick-off toplantısı gerçekleştirildi.
18.10.2016 Salı

Kargo Operasyon Kontrol Müdürlüğü’nün yürütmekte olduğu iç ve dış müşteri ilişkileri sürecini daha etkin ve verimli kılmak adına müşteri geri bildirimlerini tek bir platformda toplayacak, hali hazırda kullanılan sistemlere entegre olacak, veri analizi ve raporlama imkanı sağlayacak “Cargo Customer Care System (3CS)’’ projesinin kick-off’u Türk Hava Yolları Genel Müdür (Ticari) Yardımcısı Sn. Akif Konar, Genel Müdür (Kurumsal Gel. & BT) Yardımcısı Sn. Ali Serdar Yakut, Kargo Başkanı Sn. Şeref Kazancı, Kargo Başkanlığı ve Kurumsal & Operasyonel Çözümler Başkanlığı Yöneticileri ve Proje Ekibinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

 

Yeni sistem ile, müşteri bildirimlerinin portal ve telefon aracılığı ile alınarak talep/müşteri önceliğine göre sınıflandırılması, etkin bir şekilde takibinin yapılması ve talep çözüm sürecinde standardizasyonun sağlanması planlanmaktadır. Ayrıca geri dönüşlerin hızını artırmak adına KPI’lar tanımlanacak, en üst yöneticiye kadar ulaşabilen bir eskalasyon sistemi devreye alınacaktır. Böylelikle müşteriye yapılacak nihai geri bildirim hızı artacak ve müşteri memnuniyeti sağlanacaktır.

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız