FIATA DİPLOMA EĞİTİMİNİN ÖĞRENCİLERİ HAVAYOLU DERSİNİ TAMAMLADI
Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) tarafından İstanbul Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (İTÜSEM) desteği ile düzenlenen FIATA Diploma Eğitiminin bu yılki öğrencileri "Havayolu Taşımacılığı / Operasyon" dersini tamamladı.
07.01.2019 Pazartesi

Katılımcılar tarafından Türkiye'de "paranın satın alabileceği en değerli lojistik eğitimi" olarak nitelendirilen, lojistik, taşımacılık ve dış ticaret firmalarının çalışanlarına yönelik içeriği ile 2018-2019 döneminde dördüncüsü düzenlenen FIATA Diploma Eğitimi öğrencileri "Havayolu Taşımacılığı/ Operasyon" dersini tamamladı. UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Serkan Eren tarafından verilen eğitimde "Havayolu Taşımacılığı / Operasyon" tarafında merak edilen tüm sorular cevap buldu.

 

Programda kombine taşımacılık dahil olmak üzere tüm taşıma modları, dış ticaret, depolama ve dağıtım, gümrük süreçleri, proje taşımacılığı, sigorta, tehlikeli maddeler, güvenlik ve emniyet, lojistik sektöründe bilişim teknolojilerinin kullanımı ve maliyet yönetimi konuları, mevzuat ile operasyonel bilgiler eşliğinde sektörün ve akademik dünyanın temsilcileri tarafından katılımcılara aktarılmaktadır. İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka Yerleşkesi'ndeki sınıf içi derslerde aktarılan teorik bilgilerin yanı sıra program çerçevesinde Türkiye'nin önde gelen lojistik firmalarına saha ziyaretleri de yapılmaktadır.

 

Eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılar, 150 ülkede geçerliliği bulunan ve FIATA tarafından verilecek olan FIATA Diploması ve FIATA Hava Kargo Sertifikası'nın yanı sıra İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından verilen Lojistik Uzmanlık Sertifikası'nı da almaya hak kazanacaktır.

 

Anahtar Kelimeler
Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız