TIACA ACF 2016’DA TURKISH CARGO RÜZGARI
TIACA tarafından bu sene Paris’te düzenlenen ve 200’den fazla katılımcı ile 3000’in üzerinde karar alıcıyı bir araya getiren Air Cargo Forum 2016’da Turkish Cargo rüzgarı esti.
23.11.2016 Çarşamba

Dünyanın en hızlı büyüyen hava kargo taşıyıcılarından biri olan Turkish Cargo, sektördeki yerine dikkat çekerek iş ortakları ile ilişkilerini güçlendiriyor, yeni iş olanaklarını belirliyor ve bu doğrultuda uluslararası fuarlarda yer almaya devam ediyor.

 

TIACA tarafından bu sene Paris’te düzenlenen ve 200’den fazla katılımcı ile 3000’in üzerinde karar alıcıyı bir araya getiren Air Cargo Forum 2016’da Turkish Cargo rüzgarı esti. Fuarın açılış günü olan 26 Ekim tarihinde Turkish Cargo standında IATA Global Kargo Başkanı Glyn Hughes’ın katılımı ile IATA'nın İlaç Taşımacılığında ‘Bağımsız Denetçilerin Mükemmeliyet Merkezi’ (CEIV) sertifikası töreni gerçekleştirildi.

 

Sektörün yoğun katılımı ile gerçekleşen tören, Turkish Cargo’nun sektördeki iddialı konumunu yerli ve yabancı katılımcılara bir kez daha kanıtladı.

 

Turkish Cargo için çok verimli geçen fuar süresince yerel otoriteler, GHA, kargo acenteleri, ulusal ve uluslararası medya ve birçok havayolu yetkilisi ile görüşmeler ve iş bağlantıları gerçekleştirilmiştir. Aynı zamanda, küresel taşımacılık ve lojistik firmaları ile kargo acentelerine Turkish Cargo hizmetleri ve büyüyen uçuş ağına dair bilgiler aktarılmıştır.

 

 

 

 

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız