JEENBEKOV, UÇAK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDENLERİN ÇOCUKLARIYLA ANDI
Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Jeenbekov geçen yıl Türk kargo şirketine ait uçağın düşmesi sonucu ebeveynlerini kaybeden çocuklarla bir araya geldi.
16.01.2018 Salı

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Jeenbekov geçen yıl Türk kargo şirketine ait uçağın düşmesi sonucu ebeveynlerini kaybeden çocuklarla bir araya geldi. Hong Kong-Bişkek seferini yapan ACT havayollarına ait kargo uçağının Bişkek'te düşmesi sonucu 39 kişi hayatını kaybetmişti.

 

Cumhurbaşkanı Sooronbay Jeenbekov hayatını kaybedenlerin çocuklarıyla bugün (15 Ocak) Cumhurbaşkanlığı sarayında bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Enformasyon Dairesi'nin haberine göre Cumhurbaşkanı Jeenbekov, hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileklerini yeniledi ve üzüntüsünün hala azalmadığını vurguladı. Kazazedeler adına konuşan Venera Şeyşenova, Kırgız halkının kendilerine gösterdikleri destek ve hürmet için teşekkürlerini sundu.

 

 

Anma programının sonunda Cumhurbaşkanı Sooronbay Jeenbekov, yetim ve öksüz kalan çocuklara tablet ve bilgisayar dağıttı. Jeenbekov, kazazede ailelere devletin her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

 

QHA

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız