KUWAIT AIRWAYS & MES CARGO GSA’LIĞININ İLK YILI GERİDE KALDI
Kuwait Airways’in Türkiye’deki tek yetkili GSA’lığını yürüten Mes Cargo iş ortaklığının birinci yılını tamamladı. Kuwait Airways, Mes Cargo’nun ilk yılda yakaladığı başarı ivmesinden dolayı Mes Cargo’yu tebrik etti.
21.02.2019 Perşembe

Mes Cargo Genel Müdürü Mehmet Sarp, Kuwait Airways GSA’lık anlaşmasının geride kaldığı birinci yıla istinaden açıklama da bulundu;

 

Dünyanın en saygın havayollarından biri olan Kuwait Airways ile sektörün lider konumunda ki kargo GSA firması Mes Cargo 2018 yılı başı itibarıyla Kuwait Airways Türkiye Genel Kargo Satış Acentesi anlaşması imzalamış bulunmaktadır.

 

Mes Cargo, Türkiye genelinde IATA acenteleri topluluğu için önde gelen çözüm sağlayıcısı olarak, geçen sene profesyonel ve özverili hizmetleri ile tüm IATA firmalarına eşit mesafede yaklaşımı sayesinde IST-KWI arasında tam 2.700.000 kg hava kargo taşıma başarısını Kuwait Airways ile gerçekleştirmiştir.

 

Bu konuda şimdiye kadar Kuwait Airways bize vermiş olduğu tam destek için Mes Cargo olarak çok teşekkür ederiz.

 

Acentelerimizden gelen talepleri özellikle de Kuwait ve Orta Doğu ülkeleri başta olmak üzere kargo aktif çözüm sağlayıcı sektör taleplerini karşılamada tüm ekibimizin özverili çalışmaları sayesinde süreç içinde müşterilerine tek elden bir çözüm sunduk.

 

Bu doğrultuda da 2018 CASS raporlarına bakıldığında Mes Cargo Olarak IST-KWI arasında kargo taşıma kapasitemiz %40 civarındadır. 2019 senesi ana hedefimiz KWI Pazar payımızı %10 civarında büyütme hedefi dâhilinde yaz sezonu uçuş planlamamız günde 2 kere tarifeli B-777 uçaklarımızla gerçekleştirilmesi planlanıyor.

 

Mes Cargo olarak geçen Aralık ayı içerisinde Kuwait Airways, Kuwait merkez ofislerine yapmış olduğumuz ziyaret kapsamında Türkiye genelinde bölgedeki en etkili kargo GSA'sı seçilmiş bulunmaktan gurur duymaktayız.

 

Bu vesile ile Kuwait Hava Yolları Kargo Genel müdürümüz Mr.EzzEldin Al Hasawi’ye şimdiye kadar bize sunmuş olduğu tüm imkanlar ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

 

 

 

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız