HALİT KAYA’NIN BEKLENEN KİTABI “LOJİSTİK BİR SANATTIR” ÇIKTI
Lojistik sektöründe uzun yıllardır hizmet veren, yazdığı yazılar, verdiği konferanslar ve lojistik eksenli yaptığı radyo programları ile bilinen Halit Kaya’nın ilk kitabı; “Lojistik Bir Sanattır” Hiperlink yayınlarından piyasa çıktı
18.11.2017 Cumartesi

 

Lojistik sektörüne 2004 yılında kurye olarak başlayan Halit Kaya, uzmanlık alanı olan lojistik ve satış-pazarlama sektöründe halen bünyesinde bir lojistik şirketinde yönetici pozisyonunda çalışıyor. Bağımsız olarak eğitim ve seminerler vermeye devam eden Halit Kaya, lojistik sektörü konularını ele alarak yazdığı birçok makale bu zamana kadar Türkiye'de ve uluslararası yayın yapan dergi ve internet sitelerinde yayınlandı.


 

Halit Kaya’ya ait yazılar ve yaşanmış lojistik vakalar kitap haline getirildi. Lojistik bölümlerinde eğitim gören, eğitim görmeyi düşünen ve lojistiğe ilgi duyan herkesin okuyabileceği kitap olarak raflardaki yerini aldı.

 

 

Türkiye’de lojistik eğitimi veren meslek liseleri ve üniversitelere “Lojistik Kariyer” konulu seminerler veren Halit Kaya, lojistik ve tedarik zinciri alanında bilgi sahibi olmak isteyen üniversite öğrencilerine ücretsiz mentörlük hizmetleri sundu. Halit Kaya’nın kitabı, internet üzerinden kitap satışı yapan tüm sitelerden, kitap evlerinden ve kitabın yayıncısı olan Hiperlink Yayınlarından tedarik edinilebilir.

 

 

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız