GLOBE AIR CARGO’DAN BORAJET DUYURUSU
Embraer E190 ve E195 uçak tipleri ile tarifeli olarak 30 noktaya ucan Borajet, kargo kabulüne başladığını duyurdu. Borajet’in kargo satışı Globe Air Cargo tarafından yapılacak.
22.11.2016 Salı

Türkiye’nin ilk bölgesel havayolu kurumsal kimliği ile uçuşlarına ATR tipi yolcu uçaklarıyla başlayan ancak daha sonra filosunu Embraer E190 ve E195 tipi uçaklarla değiştiren Borajet, kargo kabulüne başladığını duyurdu. Borajet, tüm IATA acentelere şimdilik aşağıdaki rotalar için kapasite sunuyor.

 

ECS Group iştiraki olan Globe Air Cargo’nun Türkiye ofisi bir yılı aşkın süre once Ukranian International Airlines ve Air Niger Cargo ile başladığı kargo GSA’lığı yaptığı havayollarına Mısır bayrak taşıyıcısı Egypt Air’i eklemişti. Globe Air Cargo’dan yapılan açıklama da temsilciğini yaptığı yeni havayollarının Borajet olduğu duyuruldu. Globe Air Cargo’nun GSA’lığını yaptığı Türkiye’deki IATA acentelere offline olarak hizmet verdiği diğer havayolları ise Aeromexico ve Corsair’dir.

 

Dış hat olarak direkt ucuslarda:

SAW – BEY – SAW

ADA – ECN – ADA

ADA – EBL

ADA – BEY – ADA

CGN – SAW

CGN – ESB

CGN – ADA

TXL – ADA

TXL – ESB

 

İç hat olarak:

ADA / AYT / DIY / ESB / SAW / TJK / EDO / SXZ ve ADB

 

Tüm satış, kapasite ve operasyonel konular hakkında aşağıdaki iletişim kanallarıyla Globel Air Cargo ile görüşebilirsiniz.

 

Tel     : +90 (212) 465 02 32

e-mail : borajet.tr@ecsgroup.aero

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız