CMA CGM AIR CARGO KALKIŞA HAZIR !
CMA CGM Air Cargo ‘nun Haziran 2021 itibariyle İstanbul – Liege hattında A330-200F tipi kargo uçakları ile tarifeli kargo seferlerine başlayacağını duyurmuştuk.
28.05.2021 Cuma

Şuanda Liege Havalimanı’ndan ABD’de Chicago, New York ve Atlanta’ya hizmet veren CMA CGM AIR CARGO’ya İstanbul’da hangi antrepo ve yer hizmetleri kuruluşu tarafından hizmet verileceği merakla bekleniyordu.

 

 

CMA CGM Air Cargo ile uçuşları ortaklaşa organize eden Air Belgium, antrepo ve yer hizmetlerinin Çelebi Hava Servisi tarafından verileceğini açıkladı.

 

 

Özellikle ithalat ihracat antreposunun netleşmesi ile kargo satışına hız veren Globe Air Cargo Turkey, uçuşların markette heyecan yarattığını ve hava kargo acentelerinin uçuşlara yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

 

 

Deniz taşımacılığı ve lojistik alanındaki önemli şirketlerden biri olan Fransız CMA CGM grubunun havacılık birimi CMA CGM Air Cargo, Kuzey Amerika ve Avrupa’yı, Dubai, Beyrut ve İstanbul’dan rekor süreler ile bağlayacak.

 

 

İstanbul’dan 4 Haziran 2021’de başlayacak olan uçuşlar ile Perşembe ve Pazar günleri Avrupa ve Amerika bağlantıları verilecektir.

 

 

CMA CGM AIR CARGO, İstanbul uçuşları ile en acil ihtiyaçları karşılamak adına daha hızlı , eksiksiz bir hizmet çözümü sunmayı vaad ediyor.

 

 

Amerika uçuşları ile öne çıkan taşıyıcının özellikle Avrupa varış noktalarına sunacağı servis kalitesiyle adından söz ettirmesi bekleniyor.

 

 

Kaynak: Aeroportist

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız