RVL, KARGO FİLOSUNA BİR SAAB 340B DAHA EKLEDİ
East Midlands Havaalanı merkezli RVL Aviation, ikinci bir Saab 340B uçağının eklenmesiyle yük gemisi filosunu genişletmeye devam etti.
15.04.2021 Perşembe

Havacılık tedarikçisi  , bu yılın Ocak ayında ilk Saab'ı ekledi ve ikincisi, bir kargo dönüşümü geçirdikten sonra Mart ayında İsveç'ten geldi.

 

 

Her iki uçak da ticari olarak işletilen bölgesel turboprop uçaklar konusunda uzmanlaşmış ABD merkezli Miami merkezli Jetstream Aviation'ın başkenti aracılığıyla kiralandı.

 

 

RVL Aviation'ın yer operasyonları müdürü Ross Titchiner şu yorumu yaptı: “RVL hava kargosu için daha önce sunabildiklerimize kıyasla önemli bir yük artışı çok büyük bir pozitiftir.

 

 

“Havaalanı slot yönetimi gibi prosedürlerimizi yükselttik ve uyarladık ve operasyonel kontrol ve uçuş planlama sistemlerimizle çalışmak için daha iyi yollar geliştirdik… Deneyim seviyesi artıyor. Tamamen yeni bir beceri seti edinmek ve daha ağır uçaklar ve biz büyüdükçe onlarla neler yapabileceğimizi düşünmek heyecan verici. "

 

 

RVL genel müdürü Dave Connor şunları ekledi: "Bizimle geldikten sonraki bir gün içinde, yeni uçak İtalya'ya giden bir kargo uçuşunda hizmete girdi ve plansız kargo kiralamaları da dahil olmak üzere boru hattında kapsamlı bir operasyon programı var. . Yeni uçak, İngiltere'nin salgın önlemleri hafiflemeye başladıkça bizim için hayati bir kapasite sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda filomuzda aynı uçaklardan iki tanesine sahip olduğumuz için yararlı bir yedekleme yeteneği sağlıyor.

 

 

“Tüm RVL ekibi, yeni uçak ve şirketin gelecekteki beklentileri konusunda son derece heyecanlı. Tüm personel, çok kısa sürede ve en zorlu koşullarda tüm işletim onaylarımızı değiştirmek de dahil olmak üzere, Saab'leri çalışır hale getirmek için harika bir iş çıkardı. İşletme ve ekip için büyük bir başarı öyküsü. "

 

 

RVL Aviation'ın ticari müdürü David Lacy şunları söyledi: “Müşterilerimiz bizden daha büyük uçaklar istiyorlardı ve biz teslim ettik. [Saab] 340'ların her biri, mevcut uçağımızın kabaca dört katı kargo hacmi ve yük kapasitesi sunuyor ve şimdi, önceki filomuzun bize izin verdiğinden çok daha fazla yük taşıyabiliyoruz. Saab, hem uzun vadeli kargo sözleşmelerimiz hem de özel görevlerimiz için ideal bir uçaktır. Ülke Covid kısıtlamalarından kurtulurken yeni işleri güvence altına almanın anahtarı olacağından eminiz. "

 

 

RVL ayrıca, ek uçağın operasyonunu desteklemek için mürettebat boyutunu% 30 artırdı.

 

 

İki Saab 340 uçağına ek olarak, RVL Aviation ayrıca yolcu ve kargo kiralamaları için dört Beech King Air, altı Reims-Cessna 406, iki Cessna 404 ve bir Cessna 402 uçağı, hava araştırmaları ve üçüncü şahıslar için uzun vadeli sözleşme operasyonları işletmektedir.

 

 

Kaynak: Aircargonews

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız