DHL EXPRESS, ASYA PASİFİK, ABD VE AVRUPA ARASINA B777F KAPASİTESİ EKLEDİ
DHL Express, özellikle e-ticaret için artan talebi karşılamak için Asya Pasifik, ABD ve Avrupa'daki varış noktaları arasında kapasite ekledi.
09.04.2021 Cuma

Taşıyıcı, haftalık yaklaşık 2.350 ton kapasite sunmak için Boeing 777 yük gemilerini kullanacağını söyledi.

 

 

B777F'lerden biri, DHL Express'in iş ortağı havayolu Kalitta Air tarafından haftada beş kez ABD'den DHL Express'in Singapur'daki Güney Asya merkezine Sydney üzerinden uçacak. Uçak, Singapur'dan ABD'ye dönmeden önce Hong Kong ve Japonya'da duracak.

 

 

Kalitta Air ayrıca haftada altı kez Singapur ile Sidney arasında DHL Express için yeni bir rota işletecek.

 

 

Güzergahlardaki diğer uçaklar, DHL Express ve Lufthansa Cargo arasındaki ortak girişim olan AeroLogic tarafından işletilecek.

 

 

AeroLogic uçağı, Leipzig'den Hong Kong ve Singapur'a haftada altı kez uçacak. Daha sonra Leipzig'e dönmeden önce Bahreyn'de duracaklar.

 

 

Asya Pasifik çevrimiçi perakende DHL Express yeni hizmetler Singapur onun Güney Asya'nın konumu en iyi şekilde yaparken sınır ötesi ticaret kolaylaştırmak için yardımcı olacaktır söyledi.

 

 

DHL Express Asia Pacific ağ operasyonları ve havacılıktan sorumlu başkan yardımcısı Sean Wall, "E-ticaret dünyayı kasıp kavurdu" dedi. "E-ticaretin hızlı büyümesi, tedarik zincirlerinden daha yüksek verimlilik ve teslimat hızı talep etmeye devam edecek. orta ve uzun vadede hava kargo taşımacılığı. " 

 

 

DHL Express Asia Pacific'in CEO'su Ken Lee şunları ekledi: "Yeni rotalarla, Avustralya ve Yeni Zelanda'dan gelen işletmeler ve tüketiciler, ABD ve Avrupa'dan gönderilerinin transit süresinin genişletmek istedikçe iyileşmesini bekleyebilirler. Asya Pasifik'in geri kalanına, ABD'ye ve Avrupa'ya ulaşmak.

 

 

“Okyanusya bölgesine giren ve çıkan sevkiyat hacimleri katlanarak arttı. Yeni uçaklara ve artan frekanslı özel uçuş rotalarına yaptığımız yatırım, bölgenin büyüme yörüngesine olan güvenimizi ifade ediyor ve ekonomi iyileştikçe küresel ticareti kolaylaştırma taahhüdümüzü de aynı şekilde gösteriyor. "

 

 

DHL Express, Asya Pasifik hava ağının dört ana merkez tarafından desteklendiğini sözlerine ekledi: Hong Kong'da Orta Asya, Şangay'da Kuzey Asya, Singapur'da Güney Asya Merkezi ve Bangkok'ta bir merkez. Bu dört merkez, şirketin bölgedeki 50 ağ geçidi ile bağlantılıdır. 

 

 

DHL Express Asia Pacific'in havacılık başkanı Ingrid Raj şunları söyledi: “Yeni Boeing 777 kargo uçakları, eski B747-400'lere kıyasla CO2 emisyonlarını% 18 oranında azaltarak Deutsche Post DHL Group'un sürdürülebilirlik hedeflerine katkıda bulunacak. Yeni özel hizmetler, DHL'in ekspres lojistik hizmeti bekleyen müşteriler için uygun maliyetli ve yüksek hacimli kapasite çözümleri sağlamasına da olanak tanıyor. "

 

 

DHL 2018'de 14 yeni Boeing 777F sipariş etti; bunlardan 10 tanesi 2020 sonuna kadar teslim edildi ve kalan dördü 2021'de hizmete girecek. DHL, 2021 yılının Ocak ayında, ilk teslimatları 2022 için planlanan sekiz yeni Boeing 777 kargo uçağı sipariş etti. 

 

 

DHL Express, 220'den fazla ülke ve bölgede toplu olarak günde yaklaşık 2.200 uçuş gerçekleştiren 17 ortak havayolu ile 280'den fazla uçak işletmektedir.

 

 

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız