RAYA AIRWAYS, B767 KARGO UÇAĞIYLA BÜYÜYOR
Malezya merkezli Raya Airways, artan e-ticaret talebini karşılamak için ek bir Boeing 767-200F uçağı teslim aldı.
07.04.2021 Çarşamba

Malezya merkezli Raya Airways, artan e-ticaret talebini karşılamak için ek bir Boeing 767-200F uçağı teslim aldı.

 

 

Taşıyıcı, eklemenin toplam filo büyüklüğünü iki Boeing 767-200F ve bir Boeing 737-400F uçağını da içeren dört uçağa genişlettiğini söyledi.

 

 

Raya Airways'in genel müdürü Mohamad Najib Ishak şunları söyledi: “E-ticaretin hızlanan büyümesi, müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarını öngörme ve bunlara yanıt verme ve bölgedeki ayak izimizi genişletme taahhüdümüzü de yeniden şekillendirdi.

 

 

"Eklenen kapasite ile, belirli süreli hizmetlerimizi ASEAN içinde ve potansiyel olarak Asya-Pasifik boyunca daha fazla noktaya sürekli olarak genişletme konusunda kararlıyız. Bölgesel ağımız şu anda, başkentlerin ve diğer büyük iş merkezlerinin birbirine bağlı olduğu haftalık 70'in üzerinde ticari uçuştan oluşuyor. "

 

 

Eklemenin ağ genişletme fırsatlarının kilidini açacağını ve uçuş frekansını artırma ve Malezya'ya ve Malezya'dan bağlantıyı iyileştirme kapasitesi sağlayacağını da sözlerine ekledi.

 

 

B767-200F, yaklaşık 40 ton yük kapasitesine ve tahmini 5.500 km menzile sahiptir.

 

 

Uçak, ABD'deki Wilmington Air Park Havalimanı'ndan teslim edildi ve 6 Nisan'da Raya Airways'in ana üssünün bulunduğu Sultan Abdul Aziz Shah Havalimanı'na indi.

 

 

Kaynak: Aircargonews

 

 

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız