SPICEJET AŞI DAĞITIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
SpiceJet, Hindistan'da Covid-19 aşılarını nakletmek için birlikte çalıştıklarını görecek olan Hindistan'ın Sardar Vallabhbhai Patel Uluslararası (SVPI) Havalimanı işletmecisiyle bir Mutabakat Zaptı (MoU) imzaladı.
23.01.2021 Cumartesi

 

Spicejet'in anlaşma imzaladığı Adani Ahmedabad International Airport Limited (AAIAL), aşılar için soğuk zincir depolamanın yanı sıra ilaç işleme hizmetleri de sağlayacak.

 

 

SpiceJet'in kargo bölümü olan SpiceXpress, soğuk zinciri korurken aşıları hızlı ve güvenli bir şekilde Hindistan'daki varış noktalarına taşıyacak.

 

 

SpiceJet'in başkanı ve genel müdürü Ajay Singh, “En büyük aşılama girişiminin başarısı büyük ölçüde aşıların dünyanın her yerine büyük zorluklar olmadan taşınmasına, depolanmasına ve dağıtımına bağlıdır.

 

 

"SpiceJet'te, bu sürüşü kayda değer bir başarı haline getirmek için hiçbir taşın çevrilmeden kalmamasını sağlıyoruz ve AAIAL ile en son bağlantımız, Covid-19 aşısının sorunsuz taşınmasına yardımcı olacak bu yöndeki bir başka adım."

 

 

Adani Airport Group CEO'su Behnad Zandi şunları ekledi: “Lojistik sektöründeki temel yetkinliklerimizi kullanarak ve SVPI Havalimanı'nda kargo terminal operatörleri olarak yenilikçi çözümler aşılayarak bu aşılama girişiminin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Aşıların terminalimiz aracılığıyla sorunsuz bir şekilde taşınmasını sağlamayı taahhüt ediyoruz. "

 

 

Covid-19 aşılarını Hindistan'ın her yerine ve ülke dışına taşıma çabalarının bir parçası olarak SpiceJet, Brüksel Havaalanı , GMR Haydarabad Hava Kargo, Om Logistics , Snowman Logistics ile ortaklık kurdu .

 

 

Geçen ay  SpiceXpress, Covid-19 aşılarının yaygın küresel dağıtımını desteklemek için bir ilaç hizmeti de başlattı .

 

 

Spice Pharma Pro'nun piyasaya sürülmesi, SpiceXpress'in pandemi süresince temel malların ve tıbbi malzemelerin Hindistan'a ve çevresine taşınmasına yardımcı olmasının yanı sıra ülkenin tedarik zincirlerinin korunmasına yardımcı olmasının ardından geldi.

 

Kaynak: aircargonews

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız