QATAR CARGO, WEBCARGO'DA KAPASİTE SUNACAK
Qatar Airways Cargo, kapasitesini WebCargo rezervasyon portalı üzerinden sunmak için kaydolarak dijital genişlemesine devam ediyor.
21.01.2021 Perşembe

Havayolu, ileticilere platformda gerçek zamanlı fiyatlandırma, kapasite ve e-rezervasyon sağlayacağını söyledi.

 

 

Sunum, 7 Şubat'ta Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, Güney Afrika ve İspanya ile başlayacak.

 

 

Lansmanın bir parçası olarak, Qatar Airways Cargo, belirli uygunluk kriterlerini karşılayan ileticilere bir indirim programı sunacak ve bu da, piyasaya sürülen ülkelerde platform aracılığıyla rezerve edilen ilk 20.000 gönderi için kg başına ortalama 0,06 ABD doları tasarruf sağlayacak.

 

 

 

Kargo şirketi, yıl içinde bir dizi özel promosyon uygulayacağını da sözlerine ekledi.

 

 

Qatar Airways kargo şefi  Guillaume Halleux şunları söyledi: “Önde gelen bir küresel taşıyıcı olarak, sınıfının en iyisi müşteri hizmetimizi sunmak için tüm operasyonlarımızda sürekli yeniliğe ve dijitalleşmeye güveniyoruz.

 

 

“Geçtiğimiz aylarda, çevrimiçi ücret dağıtımı, geçici ücret otomasyonu, izleme ve izleme ve API aracılığıyla kullanılabilirlik gibi çeşitli dijitalleştirme girişimlerini başlattık.

 

 

"Hava kargosunun geleceği gerçekten dijital ve bu değişiklik kesinlikle tedarik zinciri boyunca verimlilik getirecek."

 

 

Freightos Group CEO'su Zvi Schrieber şunları ekledi: “Dijitalleşme, hızla değişen bir dünyada çevik tedarik zincirlerini güçlendirmede çok önemli bir adımdır.

 

 

"Dünyanın en büyük kargo havayolu şirketi olan Qatar Airways Cargo'nun dünya çapındaki ileticiler için üçüncü taraf eBookings'i başlatmak üzere WebCargo'yu seçmesinden büyük gurur duyuyoruz."

 

Kaynak: Aircargonews

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız