QATAR APEX DENETİMİNDE ELMAS STATÜYE LAYIK GÖRÜLDÜ
Qatar Airways, SimpliFlying Tarafından Yapılan Küresel APEX Covid-19 Sağlık ve Güvenlik Denetiminde En Yüksek Seviye olan Elmas Statüyü Kazandı.
14.01.2021 Perşembe

Qatar Airways, COVID-19 hijyen ve güvenlik standartlarının değerlendirildiği ve “Havayolu Yolcu Deneyimi Organizasyonu” (APEX) tarafından yapılan denetimde en yüksek güvenlik standardı olan Elmas Statüye layık görüldü.

 

 

Ulaşılabilecek en yüksek seviye olan “Elmas Statü”, havayolunun aldığı COVID-19 hijyen ve güvenlik önlemlerinin titiz değerlendirmesi sonucunda APEX ve SimpliFlying tarafından duyuruldu.

 

 

Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker: “Bir endüstri lideri olarak, Qatar Airways’in en sıkı ve gelişmiş COVID-19 güvenlik programını uygulama konusundaki kararlılığının ödüllendirilmesini memnuniyetle karşılıyoruz.

 

 

APEX Sağlık Güvenliği “Elmas Standart” ödülünün verilmesi, hem uçak içerisinde hem de Hamad Uluslararası Havalimanı’nda kapsamlı COVID-19 tedbirlerinin uygulanmasının bir sonucu ve yolcularımız için son derece güven verici.

 

 

Ticari havacılık, küresel salgının zorlukları ve etkisiyle başa çıkmaya devam ederken, bu ve COVID-19 ile ilgili diğer hijyen ve güvenlik incelemelerinin yapılmasını memnuniyetle karşılıyoruz. Tüm havayollarını yolcu güvenini oluşturma ve iyileştirme konusundaki çabalarına devam etmeye davet ediyoruz.” diye konuştu.

 

 

APEX CEO’su Dr. Joe Leader: Qatar Airways uyguladığı COVID-19 protokolleri ve yolcu güvenliği için attığı olağanüstü adımlarla Elmas Sertifikasyon seviyesi için en yüksek notları kesinlikle hak etti.

 

 

Havayolunun attığı adımlar tek bir felsefe etrafında şekillenmiş görünüyor: hem hizmetlerimizi hem de yolcu güvenliğini el ele yenilikçi bir şekilde nasıl en üst düzeye çıkarabiliriz.

 

 

Negatif COVID-19 PCR testlerinden sonra ailemle yakın zamanda Qatar Airways ile Maldivler’e uçtum, hem uçakta hem de havalimanında sağlık ve güvenlik açısından verilen hizmet düzeyi en yüksek beklentilerimi ve pandemi öncesi yaşadığım en iyi havayolu deneyimini bile aştı.” şeklinde konuştu.

 

 

SimpliFlying CEO’su Shashank Nigam: “Qatar Airways, Doha’daki merkezinde Honeywell’in UV dezenfeksiyon sistemlerini ve gelişmiş biyogüvenlik önlemlerini kullanarak tüm yolculara bir yüz siperi sağlama gibi girişimlerle sektördeki sağlık ve güvenlik standartları için çıtayı yükseltti. Böyle önlemler yolcular arasında güveni artırmaya yardımcı olacaktır.” dedi.

 

 

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız