EUROWINGS, BEYRUT VE ERBİL'E İLK KEZ UÇACAK
Alman düşük maliyetli havayolu Eurowings, 19 Aralık’tan itibaren Berlin ve Düsseldorf’tan Beyrut ve Erbil uçuşlarına başlayacağını açıkladı.
14.11.2020 Cumartesi

Lufthansa’nın düşük maliyetli iştiraki Eurowings, Aralık 2020’de Lübnan’ın Beyrut ve Irak’ın Erbil kentine ilk kez seferlere başlayacak. Yeni uçuşların “aile ve yurt ziyaretleri” kategorisine giriyor ve tatil döneminde ailelerini ziyaret eden yolcuları hedefliyor. Havayolu bu pazar segmentinde Yunanistan, Hırvatistan, Cezayir ve Türkiye’ye de uçuşlar düzenliyor.

 

 

Aerotime.aero’nun aktardığına göre, havayolu, Berlin’den Beyrut’a, Düsseldorf’tan Erbil’e 19 Aralık 2020’de uçmaya başlayacak. 22 Aralık 2020’de Düsseldorf-Beyrut, 2 Şubat 2021’den itibaren ise Stuttgart’tan Beyrut’a sefer yapacak.

 

 

Eurowings CEO’su Jens Bischof, “Aile ve arkadaş ziyareti yapmak özellikle kriz zamanlarında değerlidir. Her milletten insanlar düzenli olarak akrabalarıyla yakınlık ve kişisel alışveriş ararlar. Bunu, ilgili ana ülkelere çekici ve kesintisiz bağlantılarla mümkün kılıyoruz. Korona krizinin son haftalarında ve aylarında bile bu segmentte istikrarlı talep görüyoruz ” dedi.

 

 

Beyrut’a tek yön biletler 139 eurodan, Erbil’e 159 eurodan başlayan fiyatlarla satılıyor. Her iki ülkeye de girmek için yolcuların negatif Covid-19 testi sunmaları gerekiyor.

 

 

Lufthansa’nın yan kuruluşu uçuşlarını yakında açılan Berlin Brandenburg Havalimanı’ndan gerçekleştiriyor. Havayolu, salgın nedeniyle trafiğini azaltmak zorunda kalırken, yerel programların yanı sıra Kanarya ve Yunan adalarına haftalık uçuşlara odaklanıyor.

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız