TURKISH CARGO'YA INCHEON AIRPORT TARAFINDAN ÖDÜL
Başarılı hava kargo markası Turkish Cargo, dünyanın önemli havalimanlarından biri olan Incheon Airport tarafından 21 Mart’ta düzenlenen ödül töreninde, hava kargo taşımacılığı değerlendirme kriterlerinde en yüksek puanı alarak ‘’The 3rd ICN Awards’da Cargo Airline of The Year Group B’' seviyesinde birinciliğe lâyık görüldü.
08.04.2019 Pazartesi

Güney Kore’de faaliyet gösteren havayolları, handling firmaları, havalimanı servis sağlayıcıları ile birçok misafirin katıldığı ödül töreninde; zamanında performans, transit gönderi oranı, güvenlik eğitimi kaydı, özel kargo oranı, istihdam artış hızı ve 2018 yılında gerçekleştirdiği 15 bin tonluk kapasite ile satış hacmi karşılığında bu ödüle layık görülen Turkish Cargo, başarı çıtasını yükseltmeye devam etti.

 

Operasyonlarımızda 15 bin ton export, 10 bin tondan fazla import taşıma performansını sağladığımız Güney Kore, Asya - Uzakdoğu bölgesinde Çin ve Hong Kong’tan sonra en yüksek tonaj ve gelir elde ettiğimiz ülke konumunda yer alıyor.

 

İmport ve export anlamında önemli bir konumda olan Asya – Uzakdoğu bölgesinde, 22 ülkede 37 destinasyona hava kargo hizmeti sağlayan başarılı hava kargo markası Turkish Cargo, bölgenin dünya ile olan bağlantısında önemli bir ulaştırma görevi görüyor.

 

Küresel hava kargo sektöründeki etkili performansıyla en hızlı büyüyen hava kargo markası olan Turkish Cargo; artan lojistik taleplere yönelik özel ve pratik çözümler üreterek, bölgesel ticareti geliştirerek ve ihracatçı firmalara destek olarak, 2023 yılı hedefleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

 

AIRNEWSTIMES
Anahtar Kelimeler
Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız