MES CARGO İLE CHINA SOUTHERN AIRLINES ANLAŞTI
Türkiye’de Kuwait Airways, Air Arabia, Tap Portugal, Mongalian Airlines ve Bringer Air Cargo gibi havayollarının GSA’lığını yapan Mes Cargo, China Southern Airlines ile Türkiye kargo satış acenteliği konusunda anlaştığını duyurdu.
03.01.2019 Perşembe

15 Ocak 2019 tarihi ile geçerli olacak Mes Cargo ile China Southern Airlines arasındaki kargo satış temsilciliği anlaşması sayesinde hali hazırda İstanbul Atatürk Havalimanına tarifeli yolcu uçuşları icra eden China Southern Airlines kargo kabulüne başlayacak. CZ680 sefer numarasıyla 2,4,6. günler İstanbul Atatürk Havalimanından Pekin Havalimanına sefer düzenleyen China Southern Airlines, direkt servis sunduğu Pekin’in yanı sıra birçok Uzak Doğu, Orta Asya, Pasifik ve Orta Doğu destinasyonuna geçiş sağlayabilecektir.

 

Mes Cargo Genel Müdürü Mehmet Sarp ile China Southern Airlines’ın Türkiye Ticari İşler Müdürü Sn.Yang Zhao’un yaptığı açıklamada kargo permilerinin alındığı ve 15 Ocak 2019 tarihi itibariyle kargo kabulüne başlanacağı duyuruldu.

 

İki yıl önce İstanbul seferlerine ara veren China Southern Airlines, geçmiş dönemde İstanbul IST-URC-PEK hattında uçarken 20 Aralık 2018’den itibaren başladığı yeni uçuşlarında direkt servis noktası olan Pekin Havalimanına direkt uçuyor.

 

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız