TURKISH CARGO 31 ARALIK'A KADAR AHL'DEN İŞLERİNİ YÜRÜTECEK
29 Ekim'den itibaren tarifeli uçuşlara son verilecek Atatürk Havalimanı'nda Turkish Cargo, kargo operasyonlarını yılbaşına kadar sürdürecek.
15.10.2018 Pazartesi

Turkish Cargo, 31 Aralık 2018 tarihine kadar, tüm kargo operasyonlarına İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan devam edecek.

 

Turkish Cargo'dan yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

 

"Türkiye’yi dünyanın lojistik merkezi konumuna getirecek olan Istanbul Yeni Havalimanı, 29 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirilecek göz alıcı bir törenle açılacak.Turkish Cargo olarak 31 Aralık 2018 tarihine kadar, tüm kargo operasyonlarımıza aynı kalite ve özenle Istanbul Atatürk Havalimanı’ndan devam ediyor olacağız.31 Aralık 2018 itibarıyla yolcu seferleri üzerinden gerçekleştirilecek kargo taşımalarımız, Istanbul Yeni Havalimanı’ndan yapılmaya başlanacaktır. Kargo uçağı seferlerimiz ise Istanbul Atatürk Havalimanı’ndan icra edilmeye devam edecektir. Yeni havalimanının tamamlanması ile birlikte yeni Mega Hub’ımızda, 165.000 m² kullanım alanı ile müşterilerimize çok daha iyi hizmet

vermek için faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Birinci faz inşaatın bitmesiyle yılda 2 milyon ton, ikinci faz

inşaatın tamamlanmasıyla da yılda 4 milyon ton kapasiteli bir terminale sahip olacağız.

 

Ürün grupları özelinde farklılaştırılmış hizmetler, çeşitlendirilmiş özel kargo alanları ile daha kaliteli ve yalın süreçler tasarlıyoruz.

 

Mega Hub’ımız, kurulacak PCHS ve ASRS sistemleri ile yapay zekânın operasyonel sürece entegre olduğu ilk milli hava kargo terminali olacak.

 

Yapılan yeni yatırımlar ve gelişen filomuzla hava kargo sektörünün en büyük beş markasından biri olma yolunda, hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz."

 

BORSAGUNDEM

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız