TURKISH CARGO VE BAİB ARASINDA İŞ BİRLİĞİ
Dünyanın en hızlı büyüyen hava kargo markası Turkish Cargo ve BAİB (Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği) arasında iş birliği protokolü imzalandı.
03.10.2018 Çarşamba

Dünyanın en hızlı büyüyen hava kargo markası Turkish Cargo ve BAİB (Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği) arasında iş birliği protokolü imzalandı.

 

Antalya Akra Barut Otel’de gerçekleşen anlaşma kapsamında Turkish Cargo, BAİB üyelerine günlük 60 ton civarı hava kargo kapasitesini güncel fiyatlar üzerinden sunacak ve BAİB üyesi kuruluşlar Turkish Cargo’nun sunduğu kapasiteden, uçak müsaitliğine göre ürün bazında indirimli olarak yararlanabilecek.

 

Yeşil hat kapsamında yapılacak bu taşımalarla, Moskova’da hava kargo taşımalarında uygulanan vergi oranları düşürülecek ve bu iş birliği neticesinde BAİB üyeleri; taze meyve, sebze, kesme çiçek gibi ürünlerin Moskova pazarına hızlı gönderimini sağlayarak, ürünlerinin katma değerini ve satış bedellerini artırabilecekler.

 

Dünyadaki üretim ve ticaret merkezlerine ulaşım için en iyi bağlantıları sağlayan Turkish Cargo, kaliteli hizmet anlayışı ile sunduğu cazip olanakları, müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak adına geliştirmeye devam ediyor. Her geçen gün artan lojistik talebe yönelik özel ve pratik çözümler üreten küresel taşıyıcı bölgesel ticareti geliştirerek ihracatçı firmalara destek olmayı sürdürüyor

 

AIRNEWSTIMES

Anahtar Kelimeler
Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız