CANLI HAYVAN UZMANLIĞINI 66 ZÜRAFA TAŞIYARAK GÖSTERDİ
AirBridgeCargo Havayolları (ABC), Boeing 747 uçaklarından birinde 66 zürafayı başarıyla taşıdı.
05.08.2018 Pazar

Charter uçuşu, Temmuz ayı sonunda Johannesburg yakınlarındaki Güney Afrika’nın Tambo Uluslararası Havaalanı’ndan ABC’nin Moskova Şeremetyevo kargo merkezi aracılığıyla Zhengzhou’ya gerçekleştirildi.

 

Toplamda 38 ton ağırlığında olan 66 bebek zürafalar, Zhengzhou bölgesindeki çeşitli hayvan parklarına gidiyorlardı. Boyları üç metreye varan zürafalar ,  güvenli ve konforlu bir taşıma sağlamak adına gönderici tarafından özel nakliye konteynerleri temin edildi. Uzun boyunlu hayvanlar, her bir konteynerde üçlü gruplar halinde seyahat ettiler. Bakıcılarının yanı sıra , yolculukları sırasında bol miktarda su ve besleyici yiyecekler eşlik etti.

 

Havayolunun uzman ABC CARE ekibi, tüm uçuş ve elleçleme prosedürlerinin IATA’nın Canlı Hayvan Yönetmeliği’ne uygun olarak organize edilmesini sağladı. ABC CARE uzman ekibi kabulden teslimata kadar zürafalar için mükemmel bir seyahat ortamı yarattılar ve Çin’e güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağladılar.

 

ABC Havayolları , 2018’in ilk yarısında, canlı hayvan taşımacılığında% 18’lik bir artış yakaladı. Bu sayede canlı hayvan taşımacılığındaki uzmanlığını kanıtlamış ve ününe ün katmış oldu.

 

AEROPORTİST

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız