ETIHAD’TAN TÜM ACENTELERE 1 TEMMUZ PROMOSYONU
1 Temmuz 2018 tarihi geniş gövde uçuşlarına tekrar başlayacak olan Etihad, ortadoğu ve Uzakdoğu ağırlıklı 38 farklı destinasyon için promosyon ücretleri yayınladı.
28.06.2018 Perşembe

Türkiye’deki kargo GSA’lığı Leisure Kargo Taşımacılık ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan Etihad, 1 Temmuz 2018’den itibaren haftanın her günü İstanbul’dan geniş gövde A330 uçağı ile servis vereceğini açıklamıştı.

 

Amman (AMM), Abu Dhabi (AUH), Bahreyn (BAH), Beyrut (BEY) Bangkok (BKK), Bengaluru (BLR), Brisbane (BNE), Mumbai (BOM), Cakarta (CGK), Chittagong (CGP), Kolombo (CMB),  Casablanca (CMN), Dhaka (DAC), Yeni Delhi (DEL), Dammam (DMM), Al Maktoum (DWC)i Dubai (DXB), Hanoi (HAN), Hong Kong (HKG), Seoul (ICN, Jeddah (JED), Johannesburg (JNB), Kuala Lumpur (KUL), Kuwait (KWI), Lahore (LHE), Muscat (MCT), Melbourne (MEL), Manila (MNL),  Nairobi (NBO), Narita (NRT), Pekin (PEK), Perth (PER), Shangai (PVG), Riyadh (RUH), Ho Chi Minh (SGN), Sharjah (SHJ), Singapore (SIN) ve Sydney (SYD) destinasyolarına +100, +250, +500 kgs ve +1000 kgs baremlerinde promosyon fiyat sağlayan Etihad tüm acentelere rekabetçi fiyatlar sunuyor.

 

Navlun teklifi ve servis bilgileri için aşağıdaki iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

 

Leisure Kargo Taşımacılık ve Ticaret A.Ş.

TEL : +90 242 312 4144 / 45

zeki.guler@leisurecargo.com.tr

tulin.erdis@leisurecargo.com.tr

guvenc.talgar@leisurecargo.com.tr

ugur.nalli@leisurecargo.com.tr

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız