AIR FRANCE-KLM’DE GREV DUYURUSU
Air France - KLM- Martinair Cargo’nun satıştan sorumlu başkan yardımcısı Christophe Boucher’ın paylaşımına göre Air France çalışanları yarın greve gitme kararı aldı.
21.02.2018 Çarşamba

Yapılan açıklamaya göre Air France çalışanlarının bazı sendikaları 22 Şubat 2018 Perşembe gününde greve gitme kararı aldı ve bu durum rötar ve uçuş iptallerine neden olabilir.

 

 

Grevin etkisini en aza indirgemek için, Paris-Charles de Gaulle Havalimanına gelen canlı hayvan (AVI), bozulabilir kargo (FRESH) ve medikal ürünlere (PHARMA) kısıtlamalar uygulanacaktır. Ayrıca Paris-Charles de Gaulle Havalimanından çıkışı gerçekleşecek olan canlı hayvan (AVI), bozulabilir kargo (FRESH), medikal ürün (PHARMA), değerli kargo (VAL) ve tehlike madde (DGR) muhteviyatı olan kargolarda kısıtlamalar dahilinde olacaktır.

 

 

Belirtilen kısıtlamalar sadece yolcu uçaklarını kapsayacak olup kargo uçakları ve diğer ürünler bu kısıtlamadan etkilenmeyecektir.

 

 

Yapılan açıklama da bu grev kararının sadece Air France ile sınırlı olduğu bildirildi. Tüm KLM ve iş ortağı oldukları Delta Cargo faaliyetleri planlandığı şekilde sürdürülecektir.

 

 

Air France – KLM – Martinair Cargo, düzenli olarak web sitesini güncelleyeceklerini ve  bilgi için websitelerini ziyaret edebileceklerini duyurdu.

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız