MES CARGO KUWAIT AIRWAYS’İN GSA’LIĞINI ALDI
Air Arabia Sharjah ve Tap Portugal gibi havayollarının GSA’lığını yapan Türkiye’nin köklü GSA firması olan MES Cargo, Kuwait Airways’in Türkiye kargo GSA’lığını aldı.
02.02.2018 Cuma

Türkiye’de İstanbul Atatürk Havalimanına tarifeli sefer düzenleyen ve geniş gövde yolcu uçaklarıyla kargo kapasitesi sunan Kuwait Airways’in Türkiye kargo GSA’lığını Mes Cargo aldı.

 

Mes Cargo, Kuwait Airways ile yaptığı kargo GSA’lığı konusundaki anlaşma gereğince 01 Şubat 2018 itibarı ile geçerli olacak servis ve navlun bilgilerini acenteleriyle paylaştı.

 

Kuwait Airways, Kuveyt-İstanbul-Kuveyt hattında her gün A-330 ve B-777 uçak tipi geniş gövde uçaklarıyla uçuşlarını icra etmektedir. Bu geniş gövde uçakların 15.000 kg ve 65 m3 kargo taşıma kapasitesi bulunmaktadır.

 

Kuwait Airways direkt uçtuğu Kuveyt destinasyonu haricinde aktarma uçuşlarıyla Bahreyn, Dacca, Ahmedabad, Bangalore, Cochin (Kochi), Delhi, Madras (Chennai), Mumbai, Trıvandrum, Beırut, Cairo, Muscat, Islamabad, Lahore, Manila, Dammam, Jeddah, Riyadh, Colombo, Bangkok, Abu Dhabi, Dubai, New York, Amman ve Doha destinasyonlarına geçiş verebiliyor. Geçiş verdiği destinasyonlara da geniş gövde uçaklarla hizmet veriyor.    

 

229 prefix numarasıyla Çelebi antrepoyu kullanacak olan Kuwait Airways, VAL-HUM-DGR-AVI kabulü yapabiliyor. Tüm servis ve navlun talepleriniz için aşağıdaki iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

 

Mes Cargo

TEL:0090 212 662 92 01/02 PBX

FAX:0090 212 573 49 05

mehmet.sarp@mescargo.com

cihangir.kizil@mescargo.com

esra.moran@mescargo.com

sales@mescargo.com 

Anahtar Kelimeler
Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız