SKYCARGO, EMIRATES SKYWHEELS İLE OTOMOBİL TAŞIMACILIĞINA HIZ VERDİ
Emirates’in,otomobillerinin taşınmasını isteyen müşteriler için oluşturduğu sadakat programları olan Emirates SkyWheels Premium ve Emirates SkyWheels Advanced ile otomobil taşımasına hız verdi.
28.11.2016 Pazartesi

Dünyada klasik ve spor otomobillerin taşınmasında Dubai ön sıralardaki yerini koruyor.

 

Emirates Skycargo değeri yüksek otomobillerin taşımacılığındaki oayını arttırıyor. Bu taşıma yöntemi ile lüks ve spor otomobillerin taşınmasında komple taşıma çözümü sağlıyor.

 

Emirates’in,araçlarının taşınmasını isteyen müşteriler için oluşturduğu sadakat programları olan Emirates SkyWheels Premium ve Emirates SkyWheels Advanced arasında seçim yapılabilmektedir.

 

Premium paket, aracın kalkış ve varış yerlerinden kapıdan kapıya ulaşım sağlıyor. Aracın evden teslimatını, varış noktasına teslimatını ve yolculuğun başlangıcından bitişine kadar olan gümrük giriş çıkış işlem süreçlerini ve sigortasını içeriyor.

 

Advanced seçeneği ile de otomobillerin yalnızca havaalanından havaalanına sorunsuz ulaşımı sağlanıyor.

 

Emirates SkyCargo, otomobillerin teslimatını tecrübeli personeliyle birlikte güvenli ve eksiksiz bir şekilde sağlıyor.

 

LÜKS OTOMOBİLLER FIRST CLASS İLE UÇUYOR

 

Emirates SkyCargo hem yolcu uçaklarında hem kargo uçaklarında yüksek değerli otomobilleri taşıyor.

 

Bu bağlamda Emirates SkyWheels, Emirates SkyCargo’nun 6 kıtada 150’den fazla destinasyon noktasında, otomobillerin uçaktan yükleme ve boşaltma sırasında bakım ve güvenlik konusuna özen göstererek eğitim almış nitelikli personeli destekliyor.

 

Emirates SkyCargo’nun Dubai’de bu taşımacılığı sağlamasında lüks kargo terminallerinde 15 kargo uçağı da dahil olmak üzere 245 ‘ten fazla geniş gövdeli uçaktan oluşan modern bir filoya sahip olması önem taşıyor.

 

Emirates SkyCargo kısa bir süre önce de Dubai’den Pagani Zonda F marka lüks bir otomobili İtalya’nın Bologna yakınlarında, Pagani fabrikasına gönderdi. Bu otomobil yolculuğunu www.skycargo.com’dan izleyebilmeniz mümkündür.

 

 

GULF CONCOURS İLE ORTAKLIK

 

 Emirates SkyCargo, 18 ve 19 2016’da Dubai’de gerçekleşen Gulf Concours etkiliğinin de sponsorluğunu üstlendi.

 

Uluslararası otomobil yarışmalarının bir parçası olan Gulf Concours, bölgede ilk kez sergilenen klasik ve modern otomobilleri bi araya getiren prestejli bir platformdur.

 

Emirates SkyCargo bir olay için Dubai’ye klasik Ferrari araba topluluğu taşıdı. Dubai’ye uçan arabalardan birinin 1962 model Ferrari ‘nin 40 milyon dolar değerinde olduğu tahmin edildi.

 

Gulf Concours için Emirates SkyCargo tarafından taşınan bazı otomobiller arasında 1955 ve 1965 model Ferrari’ler de yer alıyordu.

 

Concours etkinlerine katılan otomobiller normalde günde bir kez kullanılmıyor, özel koleksiyonlarda müzelerde ve yarışmalarda mükemmel bir görüntü oluşturmak üzere titizlikle sergileniyor.

 

Bu durum  Emirates SkyCargo ekibinin araçların en  üst düzeyde bakım ve güvenlik ile taşınmasını sağlamaları gerektiği anlamına geliyor.

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız