LUFTHANSA CARGO, CEIV ALAN ALTINCI HAVAYOLU OLDU
Lufthansa Cargo, IATA’nın Bağımsız Denetçilerin Mükemmeliyet Merkezi tarafından verilen CEIV sertifikasıyla ödüllendirilen altıncı havayolu oldu.
19.09.2016 Pazartesi

Alman menşeli havayolunun dediğine göre, geçtiğimiz birkaç ayda, bağımsız uzmanlar havayolunun ilaç ve benzeri sağlık ürünlerini taşırken uyguladığı işlemleri inceledi. Havayolunun Frankfurt Soğuk Hava Merkezi de ayrıca sertifikalandırıldı.

 

Lufthansa Cargo Yönetim Kurulunun ürün ve satış üyesi Alexis von Hoensbroech: “İlaç ve benzeri sağlık ürünleri kargolarını taşımak oldukça zor ve havayollarından azami güven talep ediliyor. Gerekli sıcaklığa bağlı kalmak ilacı planlanan şekilde taşıma açısından oldukça önemli.”

 

“IATA’nın yeni uluslararası sertifikasını alan havayollarından biri olmak, geçtiğimiz yıllarda yaptığımız soğuk ürünler üzerindeki çalışmaların meyvesi oldu.”

 

Lufthansa’nın dediğine göre, ilaç ve benzeri sağlık ürünleri için oldukça geniş bir yatırım yapılarak, kuru buza gerek bırakmayan buzdolabı konteyner geliştirimi ve Cool Centre –Frankfurt apronuna ve dört soğuk hava deposu bulunmaktadır.

 

Von Hoensbroech: “ilaç ve benzeri sağlık ürünleri taşımacılığında güzel büyüme fırsatlarını görmeye devam edeceğiz.”

 

“IATA tarafından verilen CEIV sertifikasyonu, diğer yenilikler ve ürün geliştirmeler ile birlikte bize ilaç sektöründeki müşterilerimize daha cazip teklifler sunmaya yardım edecek. Bu yüzden altyapı ve işlemlerimize yatırım yapmaya devam edeceğiz.”

 

Bu sertifikayı alan diğer havayolları ise şöyle: Finnair, CAL, Air France - KLM, Cargolux ve Turkish Cargo.

 

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız