ARAMEX İLE NEWBRIDGE ANLAŞMA İMZALIYOR
Dubai merkezli forwarder Aramex, sektöründe uzman NewBridge Pharmaceuticals ile Orta Doğu, Afrika, Kanada ve Birleşik Krallık’a lojistik hizmeti konusunda ortaklık başlatıyor.
26.08.2016 Cuma

NewBridge’in müşterileri arasında, ilaç, biyoloji, genetik bilimi ve diğer sağlıkla alakalı şirketler bulunuyor.

 

Ortaklık doğrultusunda Aramex, Orta Doğu klinik ve hastanelerinden ABD’ye klinik testlerinin ve hasta patoloji örneklerinin lojistiğini yönetiyor. Aramex ayrıca, NewBridge için Birleşik Krallık ve Kanada’daki değişik dağıtım noktalarından Orta Doğu ve Afrika’daki sağlık merkezlerine, ilaçların sıcaklık kontrollü depolama ve taşıma hizmetini, sunuyor.

 

Aramex, NewBridge’e ayrıca gümrükten mal çekme, ikincil paketleme, etiketleme, güvenli ve korumalı taşıma hizmetini sunacak.

 

Aramex İcra Kurulu Başkanı Hussein Hachem, “NewBridge ile yakın çalışmamız sayesinde, sağlık piyasasında daha da ilerleyebiliyoruz, medikal ve diğer eczacılık ihtiyaçlarının etkin ve verimli olarak sağlanmasını isteyen insanların yükselen taleplerinin avantajını kullanabiliyoruz.” diye konuştu.

 

NewBridge İcra Kurulu Başkanı, “Aramex ile yaptığımız bu ortaklık bize işimizi büyütme ve Orta Doğu ile Afrika’da artan talepleri karşılamak için sunduğumuz çözümlerimizin avantajını almamızı sağlıyor. Orta Doğu ve Afrika’ya hizmet götürme konusundaki adanmışlığımızı sürdüreceğiz ve bu ortaklık bölgede kritik seviyede medikal bakıma ihtiyacı olan tüketicilerimize daha fazla hizmet götürmemizi sağlayacak.”

 

Birleşik Krallık ve Kanada’daki merkezlerine ek olarak Aramex, “kısa sürede” ABD’de yeni bir merkez açmayı planlıyor.

 

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız