EMIRATES SABİHA GÖKÇEN UÇUŞLARINA YENİDEN BAŞLIYOR
Emirates, 8 Haziran 2018 tarihinden itibaren Dubai ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki seferlerin yeniden başlatıldığını duyurdu. Bu rotadaki hizmetlerin yeniden başlatılmasıyla Emirates, yolcularına İstanbul’a gelirken iki varış noktası seçeneği sunacak.
15.01.2018 Pazartesi

Uçuş, Emirates’in Boeing 777-300ER uçağıyla haftanın beş günü, üç sınıf kabin konfigürasyonunda, first class’ta sekiz özel süit, Business Class’ta 42 tam yatar koltuk ve Ekonomi Sınıfında 310 geniş koltuk ile işletilecek.

Emirates İstanbul’a diğer hizmetiyle birlikte, hem turizm hem de iş trafiğine hitap eden 16 uçuşuyla haftada 6500 koltuk teklif ediyor.

 

Uçaklar, haftalık toplam 100 ton ile İstanbul’a kargo kapasitesinde bir artışa neden oluyor ve Emirates Sabiha Gökçen Havalimanı‘na geniş gövdeli uçakla tarifeli bir hizmet veren tek havayoludur.

 

 

Görülmemiş bağlantı

 

 

Emirates EK119 Dubai’den saat 10:00’da kalkacak ve 13:45’te İstanbul’a varacak. EK120 dönüş uçuşu İstanbul’dan 15:35’de hareket edecek ve 21:00’de Dubai’ye varacak. Yeni zamanlama, İstanbul’daki müşterilerin Emirates’in Dubai Uluslararası Havaalanı’ndan Bangkok, Şangay, Seul ve Avustralya gibi popüler destinasyonlara gerçekleştirdiği uçuşlarına sorunsuz bir şekilde bağlanmasını sağlıyor.

Uçuş zamanlaması ayrıca, Çin, Kore, Malezya, Suudi Arabistan ve Kuveyt gibi önemli pazarlardan gelen yolcuların İstanbul’a devam ederken Dubai’de bağlantı sürelerinin kısalabileceği anlamına geliyor.

 

Emirates Batı Bölgesi Ticari operasyonlar Başkan Yardımcısı Hubert Frach “Geçtiğimiz yıl İstanbul’a olan talebin artarak devam ettiğini gördük ve bu nedenle Emirates olarak şehirdeki iki destinasyon arasında seçim yapabilme imkanını yolcularımıza sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. İstanbul’daki bu iki noktaya uçuşun yanı sıra, flydubai ile yaptığımız geniş ortaklıkla müşterilerimize daha planlı uçuş seçenekleri ve daha fazla bağlantı olanağı sunabiliyoruz “dedi.

 

Emirates ile uçmak

 

Emirates uçuşlarında müşteriler, Türk ekip de dahil olmak üzere çok uluslu kabin mürettebatının yanı sıra gurme mutfağı ve 3000’den fazla kanalda sesli ve görsel eğlence sunan Emirates’in ödüllü ice eğlence sisteminin keyfini yaşayacak.

 

Tüm Emirates uçuşlarında olduğu gibi, yolculara Ekonomi Sınıfında 35kg, Business Class’ta 40kg ve First Class’ta 50kg’a kadar geniş bir bagaj hakkı imkanı sunulmaktadır.

 

AEROPORTIST

 

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız