FIATA DİPLOMA EĞİTİMİ 1 EKİM'DE İTÜ'DE BAŞLIYOR
UTİKAD ve İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen ve 1 Ekim 2016 tarihinde yeni öğretim dönemine başlayacak FIATA Diploma Eğitimi için kayıtlar devam ediyor.
18.09.2016 Pazar

Türk Lojistik Sektörü'nün deneyimli yöneticileri ve alanında uzman akademisyenlerinden oluşan eğitmen kadrosu tarafından verilecek derslerde lojistik sektöründeki tüm taşıma modları ve sektörün tüm bileşenleri, teorik bilgilerin yanı sıra yapılacak saha ziyaretleri sayesinde iş hayatındaki uygulamaları ile aktarılacaktır.

 

FIATA Diploma Eğitimi dersleri 1 Ekim 2016 - 18 Haziran 2017 tarihleri arasında sadece Cumartesi günleri 8 saat olarak, İTÜ Maçka yerleşkesinde bulunan İşletme Fakültesi'nin tarihi binasında yapılacaktır. Eğitime hizmet yelpazesini genişletmek isteyen lojistik işletmesi sahibi girişimcilerle mesleki bilgi birikimlerini dünya standartlarına taşımak isteyen en az 2 yıl deneyimli lojistik sektörü çalışanları katılabilecektir.

 

Eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılar, FIATA tarafından verilecek 150 ülkede geçerliliği olan FIATA Diploması ve FIATA Hava Kargo Sertifikasının yanı sıra İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından verilen Lojistik Uzmanlık Sertifikasını da almaya hak kazanacaktır.

 

Eğitim ücreti 4.250 TL + KDV'dir. World Kart sahiplerine 9 taksit imkanı bulunmaktadır.

 

Pratiğe yönelik bu prestijli eğitime kayıt yaptırmak ya da eğitim hakkında detaylı bilgi almak isteyenlerin egitim@utikad.org.tr adresine e-posta göndermelerini rica ederiz.

Anahtar Kelimeler
Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız