UTİKAD GENEL MÜDÜRÜ CAVİT UĞUR GÖREVİ BIRAKIYOR
UTİKAD Genel Müdürü Cavit Uğur Görevi Bırakıyor
08.07.2021 Perşembe

UTİKAD Genel Müdürü Cavit Uğur, 2011 yılından bu yana sürdürdüğü görevinden ayrılma kararı almıştır. Cavit Uğur’un görevden ayrılış mesajını aşağıda bilgilerinize sunarız:

 

 

Değerli Üyemiz,
Değerli Meslektaşlarım,

 

 

1998’de o zamanlardaki adıyla Deniz Alt Komitesi çalışmalarına katılarak başladığım UTİKAD yolculuğum, 2006-2008 yılları arasında Sevgili Başkanım Kosta Sandalcı’nın başkanlığındaki UTİKAD Yönetim Kurulu’nda Yönetim Kurulu Üyeliği ve Denizyolu Çalışma Grubu Başkanlığı görevleriyle devam etti.

 

 

2011 yılı başında ise Sevgili Başkanım Turgut Erkeskin’in davetiyle, forwarder olarak yıllarca görev yaptığım lojistik ve forwarding sektörüne ara vererek, Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği Genel Müdürlüğü görevini üstlendim. Selefim Sevgili Müjdat Mandal’dan devraldığım bayrağı daha da yukarılara taşıyarak hem sektörümüz hem de üyelerimiz için daha etkin, dinamik, üyelerine katkı sağlayan, sektöre vizyon oluşturan Derneğimizin gelişimine katkıda bulundum. Elbette tüm bu çalışmaları, birlikte görev yaptığım Yönetim Kurulu Üyelerimizin vizyonu ve destekleri doğrultusunda uyumlu bir iş birliğiyle gerçekleştirmek öncelikli hedefimdi. Daha sonra Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Sevgili Başkanım Emre Eldener ile de pandemi koşulları nedeniyle iki dönemden fazla süredir birlikte çalışmaya devam ettim.

 

 

 

On buçuk yılı aşan bu sürede, kendileriyle birlikte çalışma ve ekip arkadaşı olma şansını bulduğum mevcut ve önceki yıllardaki tüm İcra Kurulu Üyesi arkadaşlarımın sonsuz desteklerini her zaman minnetle anacağım; genç arkadaşlarımdan çok şey öğrendim.

 

 

Gerek lojistik sektöründe farklı projelerde görev alma isteğim ve heyecanım nedeniyle, gerekse pandemi koşulları nedeniyle ertelenmiş, ancak Eylül 2021’de yapılması planlanan UTİKAD 38. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda seçilecek yeni yönetime kendi yönetim kademesini oluşturma fırsatı vermek üzere, uzun süredir gururla yürüttüğüm UTİKAD Genel Müdürlüğü görevimden ayrılma kararı almış bulunmaktayım. UTİKAD Yönetim ve İcra Kurullarına beyan ettiğim ayrılık kararımı takiben, Yönetim Kurulumuzun uygun görmesiyle görevimi Eylül ayında yapılacak Genel Kurul Toplantısı’na dek sürdüreceğim ve görevimi seçilen yeni yönetime devredeceğim. Bu süreçte değerli İcra Kurulumuzun bugüne dek olduğu gibi üstlendiği tüm görevleri bundan sonra da başarıyla yerine getireceğine inancım tamdır.

 

 

Çalışma Grubu Üyesi ve Başkanı, Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak UTİKAD’da geçirdiğim yılların bana çok değerli katkıları oldu; ben de kişisel kariyer yolculuğumda edindiğim tüm deneyimimi Derneğimiz, üyelerimiz ve sektörümüz yararına değerlendirmeye çalıştım. Bu süreçte Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu’nda görev alan tüm çalışma arkadaşlarıma, Derneğimizin değerli hukuk ve mali danışmanlarına, sektördeki ve kamu kurumlarındaki meslektaşlarıma, değerli üyelerimize ve bütün bu çalışmalarımda bana sonsuz destek veren aileme teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.

 

 

Lojistik sektöründeki bilgi, birikim ve deneyimimi değerlendirebileceğim yeni görev ve mecralarda yollarımızın tekrar kesişeceğini umarak esenlikler dilerim.

 

 

 

Kaynak: Aeroportist

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız