MASKARGO, KAPIDAN KAPIYA TESLİMAT KONUSUNDA DHL İLE ORTAKLIK YAPIYOR
MASkargo ve DHL Express Malaysia, değişen tüketici alışkanlıklarını yansıtmak için kapıdan kapıya teslimat hizmeti için ortaklık yapıyor.
09.04.2021 Cuma

Taşıyıcı, hizmetin müşterilerin teklif almasına, teslimat için rezervasyon yapmasına, çevrimiçi ödeme yapmasına, konsinye notlarını yazdırmasına ve gönderileri takip etmesine olanak tanıyan bir web portalı kullanacağını söyledi. 

 

 

MASKargo, paketleri havada taşıyacak ve DHL Express Malaysia, malların alınması ve alıcılara teslim edilmesi için arka uç hizmetleri sağlayacak.

 

 

Hizmet 24 Nisan'da başlatılacak.

 

 

MASkargo'nun CEO'su İbrahim Mohamed Salleh şunları söyledi: “MASkargo'nun iş modeli her zaman havalimanından havalimanına konseptinde olmuştur.

 

 

Ancak, bugün satın alınan malların teslimatında müşterilerin satın alma tarzı ve beklentilerinin gelişimi, müşterilerimize daha yakın olmamızın gerekliliğini ortaya çıkardı.

 

 

“Bu yeni hizmetin teknik ayrıntılarıyla ilgili birçok tartışmadan sonra, DHL'de güvenilir bir ortak bulduğumuz için mutluyuz.

 

 

"Bu hizmeti halk için kapsamlı bir uçtan-uca çözüm haline getirmek amacıyla, müşterilerimize en iyi teslimat hizmetini vermede birbirimizin uzmanlığından ve ağından yararlanmayı umuyoruz."

 

 

DHL Express Malaysia ve Brunei genel müdürü Julian Neo Poh Choon, DHL'den yapılan son araştırmanın, tedarikçiler ve profesyonel alıcılar arasındaki tüm B2B satış etkileşimlerinin% 80'inin 2025 yılına kadar dijital kanallarda gerçekleşeceğini belirttiğini söyledi.

 

 

"Günümüzde müşteriler her zaman hareket halindedir ve ürünlerini her zamankinden daha hızlı istiyorlar. E-ticaretin sağladığı fırsatlardan yararlanmak isteyen müşterilere içgörülerimizi ve uzmanlığımızı sunmak için dünya çapında 220'den fazla ülke ve bölgede varlığımızı güçlendirdiğimiz için MASkargo ile olan bu ortaklık daha iyi zamanlanmış olamaz. "

 

 

 

 

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız