ÖNCE UTİKAD EKİBİ, UTİKAD YÖNETİMİ İÇİN SAĞLAM ADIMLARLA İLERLİYOR
Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, 38. Olağan Seçimli Genel Kurulu’na hazırlanıyor. UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Karayolu Çalışma Grubu Başkanı Ayşem Ulusoy liderliğinde kurulan Önce UTİKAD Ekibi, UTİKAD’ın yönetimine talip oldu.
18.01.2021 Pazartesi

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, 38. Olağan Seçimli Genel Kurulu’na hazırlanıyor. UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Karayolu Çalışma Grubu Başkanı Ayşem Ulusoy liderliğinde kurulan Önce UTİKAD Ekibi, UTİKAD’ın yönetimine talip oldu. UTİKAD’ın mevcut yönetiminde görev alan isimlerin yanı sıra sektörün önde gelen temsilcilerinin de yer aldığı Önce UTİKAD Ekibi, UTİKAD Yönetimi için sağlam adımlarla yürüyor.

 

 

Türk lojistik sektörünün en çağdaş, en yenilikçi, geleceğe umutla bakan sivil toplum kuruluşu ve meslek örgütü UTİKAD’ın yönetimine talip olan Önce UTİKAD Ekibinde birbirinden başarılı ve istekli şu isimler yer alıyor.

 

Arkın Obdan / Obdan Sistem

Ayşem Ulusoy / ATC Grup

Barış Dillioğlu / Kınay

Cihan Özkal / Armada Denizcilik

Cihan Yusufi / Globelink Ünimar

Emre Eldener / Kıta Ulaştırma

İsmail Tekin / Enco

Mehmet Özal / Ekol Lojistik

Serdar Ayırtman / Catoni Grup

Serkan Eren / MNG Havayolları

Sibel Gültekin Karagöz / Sibel Uluslararası Taşımacılık

 

 

Türkiye ve dünyadaki lojistik yapılanmanın etkin, etkili ve sürdürülebilir gelişimini sağlamak vizyonuyla yola çıkan Önce UTİKAD Ekibi, üye firmaların derneğe ilişkin tüm süreçlerde aktif katılımıyla Türkiye lojistik sektörünü ve dernek üyelerini ulusal ve uluslararası düzeyde en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlıyor. Bunun yanı sıra sektörün uluslararası standartlarda ve sürdürülebilir büyümesine katkı sağlamayı ve dernek üyelerinin gelişimini destekleyici faaliyetleri yürütmeyi öncelikli görevleri olarak belirleyen Ayşem Ulusoy liderliğindeki Önce UTİKAD Ekibi, lojistik sektöründe farklı görevler üstlenerek sektörün gelişimine büyük katkı sağlayan kadın lojistikçilere duyduğu güvenin ve verdiği değerin altını bir kez daha çiziyor.

 

 

1986 yılında kurulan Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği’nin Türk taşımacılık ve lojistik sektörünün en geniş kapsamlı sivil toplum kuruluşu olduğunun bilinciyle hareket eden Önce UTİKAD Ekibi, Derneğin geçmişindeki deneyimlerini bugüne taşıyarak ve geleceğini sahiplenerek yola çıkıyor. Önce UTİKAD, derneğin mevcut yönetim kurulu üyeleriyle bu ekibe katılan yeni aday üyelerden oluşuyor.

 

 

UTİKAD’ın yönetimindeki tecrübeli üyeler sayesinde geçmişteki projeleri tamamlamayı başaran, sürmekte olan projeler için çalışan, taze kan olarak ekibe katılan üyelerle birlikte üretilen yeni projeleriyle iddialı olan Önce UTİKAD, şeffaflık ilkesiyle hareket ediyor ve tüm projelerini www.onceutikad.org adresinde sektörün bilgisine sunuyor.

 

BAŞARDIK

 

ÖNCE UTİKAD ekibi, yılların tecrübesine sahip. Son yıllarda UTİKAD Yönetim Kurulu’nda görev alan meslektaşlarımız yeni dönemde de projelerini yönetmek ve çalışma gruplarında sektör adına çalışmaya devam etmek için ÖNCE UTİKAD ekibinde yer alıyor. 2016-2018 ve 2018-2020 dönemlerinde UTİKAD’ın başarılarını sizlere yeniden hatırlatmak isteriz. 

 

 

ÇALIŞIYORUZ

 

UTİKAD’da projeler hiçbir zaman hız kesmiyor. Tamamlayıp yolumuza devam ettiğimiz gündem konuları gibi dönemlik ve/veya kesintisiz devam eden projelerimiz de var. ÖNCE UTİKAD Ekibi olarak, bu projeleri de aynı özen ve titizlikle sürdüreceğiz.

 

 

İDDİALIYIZ

 

ÖNCE UTİKAD Ekibi olarak geçmiş dönemlerde ortak akıl, tecrübe ve dayanışma ile sektör faydasına yapılandırılan projeleri örnek almaya devam ediyoruz.

 

Yeni dönemde de üyelerimiz için yine faydalı projeler hazırlıyoruz. Bunları başarmak konusunda sizden alacağımız destek sayesinde iddialıyız!

 

 

Önce UTİKAD Ekibi, hedeflerini bu cümlelerle açıklıyor:

 

“UTİKAD’ın sahip olduğu köklü geçmişe daha önceki yıllarda ve mevcut dönemde katkı sağlayanlar olarak Dernek vizyonumuz ve misyonumuz çerçevesinde etik değerleri gözeten, gelişime açık, üye odaklı, sorumluluk sahibi, her alanda sürdürülebilirliği destekleyen, akılcı çözümler oluşturmayı ve sunmayı merkezine alan, dikkatli, özenli ve ölçülü yaklaşımımız ile UTİKAD’ı, üyelerini ve öncüsü olduğumuz Türk lojistik sektörünü geleceğe taşımayı hedefliyoruz. Bu yüzden de seçimde üyelerimizin desteklerini talep ediyoruz."

 

 

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız