GSA SERVİSİNDEKİ DEĞİŞİM
Hava Kargo endüstrisindeki GSA’lerin konumunda ve servsilerindeki değişim gerçekleşti.
01.05.2018 Salı

ECS Gorup’tan Adrien Thominet ‘e göre;

 

“GSA endüstrisi kesinlikle çok değişti. Daha önceleri yerel gruplar tarafından yönetilen birkaç GSA vardı. Büyük havayolları güçlendikçe, anlaşmalar küresel hale döndü. Şu anda bazı havayolları aynı GSA’ leri farklı ülkelerde kullanıyor. “

 

 

Hindistan’ı ele alacak olursak, operasyonların büyük çoğunluğu Latin Amerika ve Afrika’ya ilaç sevkıyatı şeklinde olmaktadır.

 

 

Perishable ihracatı ikinci sırada ve 3. Sırada e-ticaret almaktadır.

 

 

Havayolları, kapıdan kapıya servis yerine hala limandan limana servise odaklanıyor bunun da sebebi maliyet.

 

 

Sektör için Hindistan en büyük marketlerden bir tanesi. Hindistan’dan çıkan kargonun %30’u ısı kontrolü gerektiren ilaç grubu ürünler, bozulabilir kargo ve e-ticaretten oluşuyor.

 

 

E-ticaret sektör için büyük bir değişiklik yaratıyor. Yeni teknolojiler geliştirilmesini zorunlu kılıyor. Daha şeffaf bir sunulabilmesi büyük avantaj yaratacak.

 

 

ECS Group, küçükten büyüğe dünya çapında 130 havayoluna hizmet veriyor. Dünya için hava kargo taşımacılığı vazgeçilemez bir taşıma türü. Aşılardan, akıllı telefonlara kadar tüm sektörler her gün havayolu taşımacılığını kullanıyor. ECS group dünya çapındaki operasyonlarında 2500 ton kargo taşır. Hava kargo marketi çok hızlı gelişiyor.

 

 

IATA’nın tahminlerine göre 2018’deki kargo taşıması 62,5 milyon tonu bulacak.

 

 

AEROPORTİST

 

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız