UTİKAD İNNOVATİF ÇÖZÜMLER ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ
Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, Lufthansa Cargo AG Türkiye'nin düzenlediği ödül töreninde ‘İnnovatif Çözümler' ödülüne layık görüldü. Lufthansa Cargo'nun 2017 yılında gösterdikleri performanslara göre partnerlerini ödüllendirdiği törende, UTİKAD üyesi birçok firma da ‘Yılın Kargo Acentesi' ve destek ödüllerinin sahibi oldu.
24.04.2018 Salı

Lojistik sektörünün çatı kuruluşu UTİKAD'ın sektörün ilerlemesi ve gelişmesi hedefine yönelik çalışmaları bir kez daha ödüllendirildi. Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, Lufthansa Cargo AG tarafından ‘İnnovatif Çözümler' ödülüne layık görüldü. 18 Nisan gecesi Four Seasons Hotel'de düzenlenen ödül töreninde UTİKAD üyesi firmalar da birçok ödülün sahibi oldu.

 

Ödül töreninin açılışında konuşma yapan Lufthansa Cargo Türkiye Genel Müdürü Hasan Hatipoğlu “2017 yılını başarılı bir şekilde geçirdik. Özellikle son dönemde ciddi oranda kapasite ve talep artışı yaşadık. Beklentilerimizi dikkatli bir iyimserlik ile yüksek tutuyoruz” dedi.

 

Ödül törenine katılan Lufthansa Cargo Kuzey ve Doğu Avrupa bölgelerinden sorumlu yönetici, Başkan Yardımcısı Annette Kreuziger, “Türkiye'deki faaliyetleri yakından takip ediyoruz ve Türkiye'ye büyük önem veriyoruz. 2017 yılında yine memnuniyet verici sonuçlar aldık" diye konuştu.

 

Lufthansa Cargo AG Türkiye tarafından her yıl partnerlerine satış performanslarına göre verilen ödüllerde Türkiye genelinde DHL Global Forwarding Taşımacılık A.Ş., ‘Yılın Kargo Acentesi' ödülüne layık görüldü. UTİKAD üyesi firmalardan Dachser Turkey Lojistik Hizmetleri A.Ş., bu kategoride ikincilik ödülünün sahibi olurken, Yeditepe Taşımacılık A.Ş.  listenin üçüncü sırasında yer aldı. Listede bulunan diğer 13 firmaya da Lufthansa Cargo AG tarafından destek ödülleri verildi.      

 

Performans dışındaki ödüllerde ise UTİKAD ‘İnnovatif Çözümler' ödülüne layık görüldü. UTİKAD adına ödülü UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özel aldı. Özal, "Mesleki bir sivil toplum kuruluşu olarak da aldığımız ödül bizi çok mutlu etti. UTİKAD olarak Türkiye'de lojistik sektörünün gelişimine katkı sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Lufthansa Cargo Ödül Töreni ‘Ödül Alan Firmalar' listesi için aşağıdaki linkten yararlanabilirsiniz.

 

http://www.utikad.org.tr/Images/DosyaYoneticisi/24042018odullistesi.pdf

 

Anahtar Kelimeler
Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız