SAMSUNG AKILLI LOJİSTİK PLARTFORMUNU BLOCKCHAİN İLE GÜÇLENDİRİYOR
Güney Kore’de Samsung SDS tarafından düzenlenen bir basın toplantısında yayınlanan habere göre teknoloji devi, Blockchain ve yapay zeka yatırımlarını aktifleştirerek Akıllı Lojistik Platformunu (Cello) geliştirmeye çalışıyor.
10.03.2018 Cumartesi

Samsung SDS CEO’su Hong Won-pyo, Cello olarak bilinen akıllı lojistik platformlarını planladıkları güncellemeleri anlattı. Platform, ulaşım sistemleri, zincir planlama hizmetleri ve daha fazlasını sunan farklı zincir tedarikçileriyle birlikte çalışıyor.

 

Cello platformu açıkladığı duyuruda şunları söyledi:

 

Daha hızlı hareket etmek ve zamanında teslim etmek için tedarik zincirinizi güçlendirin. Sürecin her bir parçasını planlamanıza, gecikmeleri tespit etmenize, ek maliyetlerden kaçınmanıza ve gerçek zamanlı olarak en iyi rota ve oranlara erişmenize yardımcı olan güçlü araçlarla kontrol edin ve optimize edin.

 

Samsung Cello birçok yatırımcının dikkat çekti

Bu gelişmeler ile lojistik zincirin, Blockchain entegrasyonları ile birlikte yapay zeka algoritmaları ile verimliliğini artıracaktır. Hong şunları söyledi:

 

Blockchain teknolojisinin kendisi açık kaynaklı. Ancak, yalnızca belirli bir sektörde belirli bir amaca hizmet etmek için doğru işlevlerle birleştirildiğinde yararlı olur. Ben bunun tüm şirketlerin yapabileceği bir şey olmadığına inanıyorum.

 

Samsung Electronics için bir sağlayıcı olarak çalışmak amacıyla Samsung SDS Cello platformu, 2012 yılında piyasaya sürüldü. O zamandan beri, şirket farklı gelişmekte olan teknolojileri kullanarak genişlemesini sürdürüyor. Vizyonu ve yaptıkları ile çeşitli yatırımcıların desteğini kazandı ve araştırma-geliştirmeye yatırım yaptı.

 

Aynı zamanda Kore Herald’a göre şirket, 2018 yılında yaklaşık 488.000 ton hava kargo ve 1 milyondan fazla yirmi foota eşdeğer kargo yükünün taşımasını yapacak.

 

USETHEBITCOIN

 

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız