DHL EXPRESS’TEN İKİ ÜST DÜZEY ATAMA
DHL Express’in Ticari Birimlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Ferhat Öçsel ve Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına ise Volkan Demiroğlu atandı.
16.01.2018 Salı

Dünyanın lider uluslararası hızlı hava taşımacılık şirketi DHL Express, Türkiye’de iki üst düzey atama gerçekleştirdi. Daha önce DHL Express Türkiye Özel Müşteriler Müdürü olarak görev yapan Ferhat Öçsel, Ticari Birimlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak, DHL Express Türkiye Havaalanı Müdürü görevini yürüten Volkan Demiroğlu ise Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

 

Kariyerine İngiltere’de HSBC Bank’ta başlayan DHL Express Ticari Birimlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ferhat Öçsel, DP DHL Grup bünyesine 2007 yılında katıldı. Bu süreçte hem Türkiye hem de Almanya ofislerinde önemli pozisyonlarda görev aldı. Öçsel, satış yönetimi, iş geliştirme, liderlik, yöneticilere koçluk ve iş performansını artırma gibi alanlarda 17 yıllık tecrübeye sahip.

 

İş hayatına öğrencilik yıllarında adım atan DHL Express Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Volkan Demiroğlu, 1992’den bu yana aktif olarak kariyerine devam ediyor. DHL Express’teki görevine 2001 yılında müşteri hizmetleri yetkilisi olarak başlayan Demiroğlu, 17 yıldır başarıyla yürüttüğü farklı sorumlulukların ardından, 2007 yılından bu yana havaalanı operasyon ve gümrük süreçlerinden sorumlu müdür olarak görev yapıyordu.

 

DHL, lojistik sektörünün lider global markasıdır. Birçok bölümden oluşan DHL ailesi, yurtiçi ve uluslararası paket teslimatı, e-ticaret nakliyat ve yerine getirme çözümleri, uluslararası ekspres, yol, hava ve deniz taşımacılığından endüstriyel tedarik zinciri yönetimine kadar geniş ve rakipsiz bir lojistik hizmetleri portföyü sunmaktadır. DHL, dünya çapında 220’yi aşkın ülke ve bölgedeki yaklaşık 350.000 çalışanı ile insanları ve şirketleri güvenli ve güvenilir şekilde birbirine bağlayarak global ticaret akımlarını mümkün kılmaktadır. DHL, teknoloji, yaşam bilimleri ve sağlık hizmetleri, enerji, otomotiv ve perakendenin de aralarında bulunduğu büyüme pazar ve sektörlerine özel çözümleri, kurumsal sorumlulukta kanıtlanmış adanmışlığı ve gelişen pazarlardaki benzersiz varlığı ile, kararlı şekilde “Dünyanın lojistik şirketi” olarak konumlanmıştır.

 

DHL, bir Deutsche Post DHL Group kuruluşudur. Grup, 2016’da 57 Milyar Euronun üzerinde gelir elde etmiştir.

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız