NETLOG GLOBAL FORWARDING’E YENİ KAPTAN
Netlog Lojistik Grubu bünyesinde, uluslararası hava ve deniz taşımacılığı alanında hizmet veren Netlog Global Forwarding’in (NGF) yeni genel müdürü sektörün deneyimli yöneticisi Arzu Akyol Ekiz oldu.
25.04.2017 Salı

6 Mart 2017 tarihinde göreve başlayan Ekiz, bu görevinden önce Maersk Grup şirketlerinden Damco’da CCO-Ticari Direktör olarak 4 yıldan fazla çalıştı. Eğitim hayatından sonra Singer’de yaklaşık 9 yıl tedarik zinciri yöneticiliği yapan, ardından kurucu ortak olduğu SİTMAR firmasında çalışan Ekiz, 2008-2011 yıllarında arasında Moskova’da, GAP Retail markasının koordinatörlüğünü yürüttü.

 

İ.Ü İktisat Fakültesi mezunu olan ve Bilgi Üniversitesi Executive MBA Programını tamamlayan Arzu Akyol Ekiz, evli ve bir oğlu var.  

 

 

Netlog Lojistik Grubu hakkında;

 

Türkiye merkezli, küresel olarak taşımacılık ve lojistik hizmetleri veren bir şirkettir.  2003 yılında İstanbul’da Netlog Lojistik ismiyle faaliyete geçen şirket, 6 ülkede 23 iştirakiyle tam entegre lojistik hizmeti veriyor.  70’ten fazla ülkede 250 partner ofisi, 8 bin 500 çalışanı ve 3 bin 200 adetlik özmal filosu bulunan şirket, farklı ülkelerde kendisinin kontrol ettiği 1,1 milyon metrekare kapasiteli 68 depoya sahip.

Netlog Lojistik Grubu çatısı altında Polar Express, ICL Intercombi, Netlog Global Forwarding, Bleckmann, GreenBridge, Anele, gibi her biri alanında dev şirketler bulunuyor.

 

Anahtar Kelimeler
Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız