KTL, IATA KARGO ACENTESİ OLDU
Türkiye’de uluslararası taşımacılık ve lojistik alanında faaliyet gösteren Kınay Group şirketlerinden KTL Uluslararası Taş. Ve Tic. A.Ş, IATA Kargo acentesi oldu.
10.11.2016 Perşembe

1946 yılından beri Türkiye’de hizmet veren Kınay Group; Gemi Acenteliği, Denizyolu Taşımacılığı ve Liman Hizmetleri ile alınan ismini hava kargo taşımacılığı alanında da daha güçlü duyurmak için IATA kargo acentesi olduğunu açıkladı. Türkiye’de İstanbul, Bursa, Gemlik, Bandirma, Ankara, Konya, Kayseri, İzmir, Aliağa, Mersin, Gaziantep ve Iskenderun’da ofisi bulunan yurt dışında ise Avustralya ve Ukrayna’da kendi ofisleri ile hizmet vermekte olan Kınay, çok yakın zamanda Çin’de Shenzen ofisinin de açılışını yapacaktır.

 

Kınay Group şirketlerinden KTL Uluslararasi Tasimacilik’in Hava Kargo Müdürü Sedat Gül; kaliteyle anılan Kınay markasını hava kargo taşımacılığı alanında daha güçlü duyurmak için IATA kargo acentesi olduklarını söyledi. Uzun yıllara dayanan tecrübesini müşterilerine hava kargo alanında da sunacaklarını söyleyen Gül, tüm ofislerinde hava kargo alanında mevcut olan altyapıyı güçlendirdiklerini belirtti.

 

IATA ve SHGM süreçlerini tamamlayıp 5 Ekim 2016 tarihinden itibaren kendi konşimentosunu kesmeye bağlayan KTL, orta vadede Ankara, Adana ve İzmir içinde SHGM yetki belgesine başvuracağını belirtildi.

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız