UTİKAD LOJİSTİK EĞİTİMİ KAYITLARI BAŞLIYOR!
Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği'nin (UTİKAD) çevrimiçi platformlar üzerinden gerçekleştireceği lojistik eğitimleri için kayıtlar başladı.
23.10.2020 Cuma

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, sektörün ve üyelerinin uluslararası standartlarda ve sürdürülebilir gelişimine katkı sağlamaya yönelik çalışmalarının yanı sıra Türkiye'de lojistik kültürünün yerleşmesi ve gelişimi için eğitim faaliyetlerini yürütmektedir.

 

 

Eğitim faaliyetlerimiz dünyanın ve ülkemizin yaşadığı koronavirüs salgını sebebiyle virüs bulaşma riskini azaltmak üzere ve güvenlik tedbirleri çerçevesinde çevrimiçi platformlar üzerinden yapılmaktadır.

 

 

UTİKAD Lojistik Eğitimi'nin çevrimiçi platform üzerinden yapılacak olması “eğitimde fırsat eşitliği”ni de beraberinde getirecek olup eğitime Türkiye'nin her yerinden katılım sağlanabilecektir.

 

 

Çok modlu taşımacılık dahil olmak üzere tüm taşıma modları, dış ticaret, depolama ve dağıtım, gümrük süreçleri, proje taşımacılığı, sigorta, tehlikeli maddeler, güvenlik ve emniyet ve maliyet yönetimi konuları, mevzuat ile operasyonel bilgiler eşliğinde sektörün ve akademik dünyanın temsilcileri tarafından katılımcılara aktarılacaktır. Eğitim dili Türkçe olan UTİKAD Lojistik Eğitimi dersleri 7 Kasım 2020 - 26 Haziran 2021 tarihleri arasında sadece Cumartesi günleri 6 saat olarak, çevrimiçi platform üzerinden yapılacaktır. %70 devam devam zorunluluğunun ve sınavlarda başarı şartının olduğu eğitime hizmet yelpazesini genişletmek isteyen lojistik işletmesi sahibi girişimciler, sektör profesyonelleri ve mesleki bilgi birikimlerini dünya standartlarına taşımak isteyen herkes katılabilecektir.

 

 

Eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılar TİO Yönetmeliği kapsamındaki TİO-ÜDY muafiyetine ve İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından verilen Lojistik Uzmanlık Sertifikası'nı almaya hak kazanacaktır.

 

 

İletişim Bilgileri:

 

 

UTİKAD Sektörel İlişkiler Departmanı

E-Posta: egitim@utikad.org.tr

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız