TURKISH CARGO'DA HEDEF 2023
Turkish Cargo Acente Ödül Töreni’nde hava kargo sektörünün enleri belirlendi.
10.05.2018 Perşembe

Turkish Cargo Acente Ödül Töreni’nde hava kargo sektörünün enleri belirlendi.

 

Türk Hava Yolları’nın kargo taşımacılığında Türkiye’yi tüm dünyada başarıyla temsil eden markası Turkish Cargo adına bu yıl 8.’si düzenlenen “Acente Ödül Töreni” lojistik sektörünün ileri gelenlerini ve acenteleri bir araya getirdi. Küresel hava kargo sektörünün %9 oranında büyüdüğü 2017 yılında %27 oranında büyüme gerçekleştiren Turkish Cargo’ya değerli katkılarından dolayı acentelere 14 dalda ödüller takdim edildi.

 

Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Ekşi acentelere yönelik yaptığı konuşmada Turkish Cargo’nun hedeflerinden bahsederek “2023 hedefimizi Dünya Hava Kargo Markaları arasında ilk 5’te yer almak olarak belirledik. Bu gururu tüm paydaşlarımıza yaşatabilmek adına gece gündüz çalışıyoruz. 2018, rekorlarla kapattığımız 2017’den çok daha başarılı bir yıl olacaktır.” ifadelerini kullandı.

 

Sektörün önde gelen sivil toplum kuruluşlarından UTİKAD (Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği) ve İGA Havalimanı İşletmesi üst düzey yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşen ödül töreninde, İstanbul Yeni Havalimanı ve geçiş süreciyle ilgili acentelerin merak ettiği konulara yönelik sunum ve film gösterimleri gerçekleştirildi.

 

Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Ekşi ve Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen’in tüm misafirler ile yakından ilgilendiği geceye, katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik sonrasında çekilişle sürpriz hediyelerin de dağıtıldığı Turkish Cargo Acente Ödül Töreni çeşitli gösterilerle sonlandırıldı.

 

 

 

 

AIRPORTHABER

Anahtar Kelimeler
Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız