2. ULAŞTIRMA VE LOJİSTİK ULUSAL KONGRESİ
İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi olarak ulusal ve uluslararası ölçekte Ulaştırma ve Lojistik Kongreleri (ULK) Serisi’nde sektöre yakın akademisyen, bürokrat, sivil toplum kuruluşlarının ve sektör temsilcilerinin bir araya gelecek.
26.04.2018 Perşembe

Bilgi, birikim ve deneyimlerini paylaşabileceği, yerel ve küresel düzeyde ulaştırma ve lojistik alanında problemlere yenilikçi çözümlerin üretilebileceği bir platformun kurulması amaçlanmaktadır.

 

Bu yıl ikincisini düzenlenecek, Ulaştırma Lojistik Kongreleri serisi, 22-23 Kasım 2018 tarihleri arasında Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan 2. Ulaştırma ve Lojistik Ulusal Kongresi (ULUK 2018) ile devam edecektir.

 

Ulaştırma ve Lojistik Ulusal Kongresi, hem sektör temsilcilerini hem akademisyenleri hem de akademi yöneticilerini bir araya getirecek olması, üstün akademik çalışmalara önemli meblağlarda ödül imkânı sunması ve sektörün nabzını anketler yoluyla organizasyon öncesi ölçüyor olması ile diğer organizasyonlardan farklılaşmaktadır.

 

Yerel lojistik literatürüne bilimsel katma değer sağlamanın yanı sıra sektör-akademi işbirliğinin güçlendirilmesi ve sektörel problemlerin çözümüne yönelik tartışma ortamının sağlanmasının amaçlandığı 2. Ulaştırma ve Lojistik Ulusal Kongresi (ULUK 2018) hakkında detaylı ve güncel bilgilere http://www.ulk.sakarya.edu.tr adresinden ulaşılabilmektedir. Soru, görüş ve önerileriniz için uluk2018@sakarya.edu.tr adresinden iletişime geçebilirsiniz.

 

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız