3. HAVALİMANININ SEKTÖRÜMÜZE ETKİSİ BU PANELDE
Turkish Airlines ve Lufthansa gibi havayollarının yanı sıra Utikad, DHL Express Türkiye ve İstanbul’un 3. Havalimanı İnşaatı ve İşletmesinden sorumlu İGA’nın yetkililerinin konuşma yapacağı panelde 3. Havalimanının hava kargo taşımacılığı sektörüne etkisi konuşulacak.
24.02.2018 Cumartesi

Moderatörlüğü, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Kenan Dinç tarafından yapılacak olan panelde UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre ELDENER, Türk Hava Yolları Genel Müdür (Kargo) Yardımcısı Turhan ÖZEN, Lufthansa Cargo Türkiye Genel Müdürü Hasan HATİPOĞLU, DHL Expresss Türkiye’nin Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa TONGUÇ ve İGA Havalimanı İşletmesi İş Geliştirme Müdürü Ümit DİNDAR konuşmacı olarak katılacaktır. 3. Havalimanı projesinin detaylarını, bu projenin bölgemize, ülkemize ve sektörümüze etkileri üzerine konuşulacaktır.

 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Lojistik Kulübü tarafından organize edilen, “3. Havalimanı ve Hava Kargo Sektörüne Etkisi” isimli panel 27 Şubat 2018 tarihinde, İstanbul Bilgi Üniversitesi Santralistanbul kampüsünde gerçekleştirilecek. 13.00 ile 15.00 arasında gerçekleştirilecek panele katılmak için aşağıdaki iletişim kanalları ile irtibata geçebilirsiniz.

 

Yusuf IBRE 
0537 351 42 99
Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız