HAVACILIKTA KARİYER BU FUAR’DA!
Havacılık Sektörünün lider markaları ile Pilot, Kabin Memuru (Hostes) Uçak Bakım Teknisyeni, Yer Hizmetleri Memuru, Hava Trafik Kontrolörü (ATC), Uçuş Planlama Uzmanı (Dispatch) olmak isteyenler Türkiye’nin tek havacılık eğitim fuarı IFTE 2014’te ikinci kez bir araya geliyor.
11.09.2014 Perşembe

17-18 Ekim’de WOW Convention Center’da düzenlenecek fuarın ana sponsorluğunu Türk Hava Yolları, altın sponsorluğunu AFA - Girne Amerikan Üniversitesi ve bronz sponsorluğunu AnadoluJet üstleniyor. IFTE 2014; Türkiye’nin yanı sıra Amerika, Avrupa, Uzakdoğu ve Ortadoğu’dan 100’ün üzerinde katılımcı firmayı, 10 binin üzerinde yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayacak.

 

Uçuş okulları, üniversite ve liselerin ilgili bölümleri, havacılık akademileri, TIP eğitim organizasyonları ile yedek parça tedarikçileri, simülatör üreticileri, bakım onarım şirketleri gibi eğitim organizasyolarına hizmet sağlayanlar da fuarda yerlerini alacak.

 

Açılış konuşmalarını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sn. Lütfi Elvan, Sivil Havacılık Genel Müdürü Sn. Bilal Ekşi, Devlet Hava Meydanları Genel Müdürü Sn. Orhan Birdal, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Sn. Temel Kotil ve Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Sn. Ünsal Ban yapacak.

 

Türkiye’nin gururu Türk Yıldızları ve Solo Türk’ün ekip olarak söyleşilerle renk katacağı IFTE 2014’te ünlü futbolcular ve ünlü konuklar ilk kez simülatörde uçuş deneyimi yaşayacaklar.

 

Ziyaretçilerine her an heyecan yaşatmayı başaran fuar; sürpriz hediyeler, radyoda canlı yayına konuk olmak ya da gerçek uçuş kazanma fırsatı sunuyor. Ücretsiz online davetiye almak için fuarın resmi web sitesi www.ifteistanbul.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız