EMIRATES SKYCARGO COVID-19 AŞILARINI ÜCRETSİZ TAŞIYOR
Sağlık ekosisteminin paha biçilmez katkısının takdiri olarak Emirates SkyCargo, aşıyı ücretsiz olarak taşıyor.
25.12.2020 Cuma

Aşı dozları, Dubai’ye özel Emirates SkyPharma tesisine varışta öncelikli olarak uçurulur, boşaltılır ve onaylanır.Emirates SkyCargo, Pfizer-BioNTech tarafından üretilen COVID-19 aşılarını Dubai Sağlık Otoritesi (DHA) için ilk kez BAE’ye uçurarak bir kilometre taşına daha imza attı.

 

 

Aşılar 22 Aralık 2020 tarihinde Emirates’in EK 182 sefer sayılı uçuşu ile Brüksel’den taşındı ve yerel saatle 22.15’te Dubai Uluslararası Havalimanı’na (DXB) varıldı.

 

 

Emirates Group Yönetim Kurulu Başkanı ve İcra Kurulu Başkanı HH Şeyh Ahmed bin Saeed Al Maktoum şunları söyledi: “Emirates, Dubai Sağlık Otoritesi için ilk COVID-19 Pfizer aşı serisini BAE’ye taşımaktan gurur duyuyor.

 

 

Sağlık ekosistemimiz, COVID-19 ile mücadelenin her adımında kesinlikle kritik bir rol oynadı. Hastalığa karşı en savunmasız olanların yaşamlarını korumak için geçen yıl aralıksız çalışan herkese teşekkür ederim.

 

 

BAE’deki herkesin iyiliği için yaptıkları muazzam katkılardan dolayı, bu aşıları uçuşumuzda ücretsiz olarak taşımak bizim için onurdur. "

 

 

 

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız