BISMILLAH AIRLINES, HACTL’İ SEÇTİ
Bangladeş merkezli Bismillah Airlines, Hong Kong Hava Kargo Terminalleri Ltd.’yi Hong Kong Uluslararası Havalimanındaki yeni kargo operasyonları için görevlendirdi.
14.12.2016 Çarşamba

Haftada iki kez Boeing 747-200F ile gerçekleştirilecek olan yeni uçuş, havayolunun Dakka’dan Hong Kong’a yapacağı ilk tarifeli hizmeti olacak.

 

Bismillah Airlines İcra Direktörü M.A. Mannan, “Ülkemizin uluslararası ticaret planları açısından oldukça stratejik bir adım olan Hong Kong’a getireceğimiz bu hizmetten ötürü heyecanlıyız. HACTL gibi yüksek standardı olan bir çözüm ortağı ile çalışmaktan da mutluyuz ve biliyoruz ki HACTL hizmetlerimiz açısından anahtar bir rol üstlenecek.” dedi.

 

Hong Kong’a gidecek kargoda meyve, deniz ürünleri ve tekstil ürünleri olacak.

 

HACTL’dan edinilen bilgiye göre, şirket ramp hizmeti, terminal operasyonları, mürettebat taşınması ve hava kargo dokümantasyonu gibi yer hizmetlerini sağlayacak. Smart-Trans şirketi de genel satış acentesi görevini üstlenecek.

 

HACTL CEO’su Mark Whitehead (Soldan üçüncü fotoğraf) : “Bangladeş, Çin, Hindistan ve Myanmar Ekonomik Koridoru, bir “Bir Kuşak, Bir Yol” çalışması ve bahsi geçen tüm hizmetlere bağlı olan ek transportlar bu ülkelerin yardımlaşmasına katkı sağlayacak. Bismillah Airlines’ı bu büyük ve vizyonlu adımından ötürü kutluyoruz.” açıklamasında bulundu.

 

Bismillah Airlines, 1998 yılında Molla Grup Endüstri tarafından kuruldu.

 

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız