ACS TEMMUZ’U REKORLA KAPATTI
ACS, Avrupa’daki belirsizliklere rağmen Temmuz ayında rekor sayıda kontrat imzalamayı başardı.
16.08.2016 Salı

Air Charter Service (ACS) Temmuz ayı içinde 1,114 charter kontratı yaparak tüm zamanların en yüksek sayısına ulaştı.

 

CEO Justin Bowman bu rakamları “büyük bir başarı” olarak değerlendirdi ve yaptığı açıklamada: “Sahip olduğumuz pazar çeşitliliğini de hesaba katarsak (danışmanlık, uçak satışları vs.) bu ayda toplam imzaladığımız kontrat sayısı 1,212 oldu. Bu da her 36 dakikada bir kontrat imzaladığımız anlamına geliyor.” dedi.

 

Bowman ayrıca “Birleşik Krallık’ta imzalanan full kargo charter sayıları düşüktü ancak Avrupa pazarı negatife düşmedi. Ayrıca Asya ve Avustralya’da etkileyici bir artış gözlemledik. Bu durum da yılın başındaki açılış rakamlarının ardından çok güzel bir başlangıç yapmamızı sağladı. Danışmanlık kolumuz da yıl boyunca güçlü bir büyüme gerçekleştirdi ve Temmuz’daki rekorumuza katkı sağladı” şeklinde konuştu.

 

Bowman, açıklamasının devamında: “Büyümeyi tetikleyen esas alan özel jet pazarı oldu. Yıllık bazda %20 büyüyen sektör özellikle Avrupa ve Kuzey Amerika’da hızlı büyüme gösterdi. Rusya pazarındaki genel kötü gidişe rağmen bölgede açılan üç ofisimiz geçtiğimiz yılı pozitif rakamlarla kapattı. En son açılan Cenevre, Miami ve Sydney ofislerimiz de olumlu sonuçlar aldılar ve karlı operasyonlar yapmaya başlayacak konuma geldiler.

 

Ağustos ayının Temmuzu da gölgede bırakmasını bekliyoruz. Böylece geçen yıl rekorunun kırıldığı ay olan Ağustos, bu yıl da yeni bir rekorla kapanacak.” dedi.

 

Kaynak: Air Cargo Week

Anahtar Kelimeler
Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız